Едно време бивши партизани ставаха премиери, сега имаме премиер , станал партизанин.

Статистика

  1. 267523 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: заразените преминаха границата от 50 хил. души

/ България 28
Kiril.Mitov Kiril.Mitov / Неутрално
Тролове на работа днес: amanotwas*, BeroeSZ, daam, Danail Mindov*, Daria, dejmos, deepblue, EU defender*, georgi_mihailov, historama, inn, Nasakoto_Yakata, Nik Nikolov, pariah, simChо*, uq, vitorio12, Vlado Nikolov, WWW*, дерибеев*, Иван, Веселин Дечев, къдрав и сам се стриже, Студио Х, Сър Джон, Тюфлекчия * това са най-добрите. Те са от друга лига. Меси и Роналдо на троловете. Естествено, това не са различни хора. Десетина души, работещи за различни каузи, с по 4-5 профила. На работа всеки ден от 8:00 до 18:00ч.
(Виж повече >)

Мартин Михайлов: Не мразете заведенията, и вас може да ви затворят без аргументи

/ Интервю 22
Венко Венко / Неутрално
"когато трябва да се даде жертва, това да сме ние. Започва се от нощните заведения" Започва се от излишните. От тези, чиято липса ще се усети най-малко. Ако заведенията развиваха легален бизнес, щяха да бъдат с пъти по-малко. Не може с НОИ да и а данни за 30 000 заети (осигурени) в бранша, а те да твърдят, че са 150 000.
(Виж повече >)

Видео показва защо е толкова важно да спазваме дистанция в сезона на вирусите

/ Свят 21
Роси Роси / Неутрално
Хигиената пък въобще не подлежи на коментари. Там всичко е ясно. Спомням си едно време, когато започнеше зимния сезон, навсякъде пред вратите на обществени места се слагаха изтривалки, напоени с дезинфектант, по точно белина.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.