Аз се лечим с ракия, газ мас, чесън, оцет и сэкс. Чат-пат ползвам крем Здраве.

Статистика

  1. 285162 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: Ива Христова предлага затягане на мерките

/ България 47
realguru realguru / Неутрално
Аз не можах да разбера нали цяла седмица говореха, че в петък ще представят новите по-строги мерки. Та какво стана с тях? Май се отказаха, некой от горе им звънна и им каза да не бързат ли, що ли? :)
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: Ива Христова предлага затягане на мерките

/ България 47
jlb02632781 jlb02632781 / Неутрално
Просто си измива ръцете. В момента няма никакви реални "мерки". Какво затягане-достатъчно е да се спазват оповестените. Заради предизборната демагогия и популизъм, никой нищо не смее да контролира,а както е известно за законите у нас-врата у полето.
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: Ива Христова предлага затягане на мерките

/ България 47
Боян Таксиров Боян Таксиров / Неутрално
А какво правим с преболедувалите, които по съсвем основателни причини не желаят да се ваксинират? Иска се документ за положителен ПСР тест с давност повече от шест месеца. Аз например съм преболедувал и нямам такъв документ, но имам антитела. Това може да се установи с тест. Защо само поради това, че не съм се тествал в лаборатория, когато съм бил болен(тогава не можех и да излизам от дома си, нито по закон, нито имах физическа възможност), според администрацията да се водя неболедувал, което не отговаря на истината? В крайна сметка ваксините целят образуването на антитела. Преболедувалите ги имат. Защо не се гледа кой колко антитела има, а всичко е на една неефективна бюрократична основа, което явно цели повече хора да се ваксинират, без значение дали имат нужда или не? Съпругата ми се ваксинира (с Пфайзер) и един месец след това разви тотална непоносимост към някои храни (най вече лук и чесън), което изцяло промени хранителните и навици. Не понася дори бегъл помен от такава миризма и това продължава повече от половин година без подобрение. Защо тогава държавата на ме заставя да се ваксинирам и да поемам излишни и ненужни рискове??
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.