- Всички искат пари?  - Да, ама бате е болен...

Статистика

  1. 268870 Комикса общо
    /
    66 Комикса за деня

Коментари на часа

Заев заговори за "слабости" в изпълнението на договора и за българи в Северна Македония

/ Свят 201
vincenzo76 vincenzo76 / Неутрално
[quote#128:"deutschland"]Аз пък избирам да съм турчин, че много прости ми се виждате.[/quote] А българския паспорт - ще го върнеш ли обратно, или такъв избор лицемерно ще пропуснеш да направиш, аркадашлар???
(Виж повече >)

Заев заговори за "слабости" в изпълнението на договора и за българи в Северна Македония

/ Свят 201
Hawaii Hawaii / Неутрално
[quote#116:"deutschland"]Ми какво ще го правим тоя чист български писан от византийци, т.е. гърци? [/quote] Ами това което ще направим и ВИЕТНАМСКИЯ език писан от ЛАТИНЦИ на ЛАТИНИЦА както и ПЕРСИЙСКИЯТ ЕЗИК говорен в ИРАН писан от АРАБИ на АРАБИЦА Нито ВИЕТНАМСКИЯТ език е станал по-малко виетнамски по причина че е писан на ЛАТИНИЦА Нито ПЕРСИЙСКИЯТ език е станал по-малко персийски по причина че е писан на АРАБИЦА Така и ЧИСТИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК Ако ще и от марсианци на марсианица да е писан ПАК СИ ОСТАВА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
(Виж повече >)

Заев заговори за "слабости" в изпълнението на договора и за българи в Северна Македония

/ Свят 201
Lou Lou / Неутрално
[quote#153:"Сенсей НАНАЙ"]Мислите си, че знаете по-добре от тях те какви са.[/quote] До коментар [#153] от "Сенсей НАНАЙ": Стюпи, пиша ти, докато не е дошъл твоя любимец Казаков и не е овършал коментарите ти с голяма коса. Ти уж си българин, пък нещо на македонски ми говориш. Не на езика македонски, а на сърбоманската идеология за Македония. Пишеш вече 10 коментара как ние българите не сме дали ясни изисквания към македонците. И "не сме предоставили нито едно доказатество" на историческите ни тези. Явно си заслужаваш триенето от твоя любим модератор. Ние сме изхвърлили тонове доказателства пред македонските историчари в Историческата комисия. Но те категопично отказват да ги приемат. Ти, Стюпи, ми покажи един документ преди 1944, където да пише за нация "македонци"? Всички наши врагове и приятели на Балканите - турци, гърци, румънци, сърби... веконе варед са писали само и единствено за българско население в Македония. Осванците са водили данъчни архиви за всяко село, за всяка къща. Навсякъде пишат - гърци, българи, цигани, евреи, арменци.... Но македонци - НЯМА! Ти това или не го знаеш, или се правиш на луд, за да събереш минусите и да отнесеш още един бан - пореден.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.