Како,ти контактуваш и с карантинирани ?  Само с маска и на 2 метра Муцка.....

Статистика

  1. 271655 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Ако учители отхвърлят науката, какво да очакваме от учениците

/ Анализи 1
Полковник за европейско развитие на България Полковник за европейско развитие на България / Неутрално
Науката понякога не е това, което е. Особено когато съветва момченцата да си премахнат атрибутите и да си сложат на тяхно място йони.

Навални разпространи двучасов филм за "двореца на Путин"

/ Свят 187
petrapetra petrapetra / Неутрално
До коментар [#11] от "Един вампир броди из Европа": Едно е сигурно - и двамата са от котилото на КГБ/ ДС. Живеят с чувството, че са над закони държава, с измамното чувство за безсмъртност

Навални разпространи двучасов филм за "двореца на Путин"

/ Свят 187
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#180:"profesionalist"]В ютубе има всички негови дворци и на гн.Медведев.По ништо не се различават от тези на американските артисти,спортисти певци и капиталисти.Красота да ти падне шапката като ги гледаш.По големи от хотели по размери.От 10 до 100 милиона долара струват.Всека жаба да си знае гйла.[/quote] Абе явно не разбираш много нито от архитектура, нито от диктатура. Разликата е от земята до небето! Тези на западните знаменитоси с малки изключения са много по-красиви и по-човешки. Но най-важното е че са платени с парите на тези които ги обитават. А и нека не забравяме че около тях никой не е създал километри от буферна зона на армията или на ФБР или на ЦРУ. Малки подробности но важни! А иначе всеки абдал може да зяпа с отворена уста и никога да невиди разликата. За такива хора дали си Том Хейнц актьора или Путин диктатора няма голяма разлика.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.