Защо Ред Бул не се меша с алкохол? Толкова ли си прост... къде ще летиш пиян!?

Статистика

  1. 269113 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Братя Бобокови: Прокуратурата е садистична организация

/ България 59
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#9:"anonim440"]До коментар [#5] от "qid44693832":Костов говори нелицепрятни неща и за Радан Кънев, и за ДБ... Не е с Герб, но не е и с ДБ... Има своя позиция... Не е удобен... Не влиза в калъпа на "Дневник"...[/quote] Днес си съдират задниците, за да изкарат Борисов мутра. Но помни ли някой по времето, когато мутрите бяха в центъра на общественото внимание и Дони палеше свещички от прозорците си, за да не го е страх, с какво пълнеха вестниците тези същите журналисти, дето по свобода на словото били на 111 място? Което, впрочем, е истина - те никога няма да бъдат свободни, защото душиците им са робски, и от устата им друго освен помия не се излива... Та, по това време вестниците бяха пълни с интервюта от видни и по-малко видни мутри, които обясняваха с каква писалка пишели, какъв алкохол обичали и откъде си купували ризките. Даже и да допуснем, че ВЪВ ВРЕМЕТО НА МУТРИТЕ Борисов наистина е бил мутра - в класическото разбиране на думата, то цялото журналистическо съсловие по това време работеше като ибрикчии на мутрите. Някакъв беше гръмнал България - по всички медии го развяваха, как, понеже му омръзнало някаква млада журналистка да го преследва за интервю, и казал: "само ако ми направиш ми*ет!" и тя веднага скочила в колата му. Та, времето на мутрите свърши и Борисов, дори да е бил такъв, успя да се превърне в голям държавник, а журналистите си останаха същите - ми*ети на всеки, който им хвърли някой лев... Дори Борисов наистина да е бил мутра, то това е било по времето на мутрите. Но и тогава, и сега, журналистите са си същите - ибрикчии по душа. Те са щастливи само когато "изследват" чуждите за*ници.
(Виж повече >)

Братя Бобокови: Прокуратурата е садистична организация

/ България 59
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#23:"dnevnikar"]До коментар [#2] от "Dankol":". Двамата дадоха и своето обяснение за нелегалния боклук в България."[/quote] Ми ще го дадат, я! Ти да не искаш в затвора да влизат! Па и време да го скалъпят имаха, докато се излежаваха в панделата...
(Виж повече >)

Братя Бобокови: Прокуратурата е садистична организация

/ България 59
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#20:"Един препатил"]До коментар [#7] от "stedim":До коментар [#7] от "stedim": Дали да вярваме, че са невинни като момински сълзи? —цитат от коментар 7 на stedim Съдът е длъжен да вярва, че са невинни до доказване на противното. Вие може да вярвате в каквото си искате.[/quote] Като се сещам как госпожа Нагугушева от Пловдив се силеше да обясни, откъде са й двата милиона, за пет години събрани, точно до вяра опира при съдиите. А като се сетя за какво си приказваха онзи ден таксиджиите на стоянката - че ако смажеш човек, в затвора естествено, няма да влезеш, ама без апартамент ще останеш, защото много взимали тези съдии, вече не мога да се съмнявам в набожната им праведност... А и приятелят ми още от детските игри Тошко, бивш председател на Окръжен съд, днес почтен пенсионер, си го е казвал много пъти: "каквито и доказателства да ми мъкнат, каквито и параграфи да ми цитират, аз ще си отсъдя според както съм решил".. Ама то в държавата на мутрата, Борисов все такива съдии ще назначи! ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ГЕШЕВ!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.