Да се надяваш Божков, БСП, Цветанов или Трифонов  да те отърват от ГЕРБ е все едно да се надяваш еболата да те отърве от коронавируса.

Статистика

  1. 272112 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Вирусолог: Колективен имунитет се постига само с ваксинация

/ България 23
sylt sylt / Неутрално
Без масова ваксинация никога няма да се върнем към предишния живот. Не знам какво толкова се плашат хората от тая ваксина. Ваксинираните по света с ваксината на Pfeizer/Moderna вече са повече от 40 милиона. При 40 милиона заразени с ковид щеше да има над 1.200.000 умрели. Не можем да живеем повече в това положение. Разпускане 3 месеца, покачване на заразените/умрелите и след това пак затваряне за 2 месеца. За 2 години всички ще фалираме. И не мислете че точно на вас няма да се случи. Ако повечето около вас фалират, рано или късно ще фалирате и вие. Да седим и да се надяваме на чудо само ще влоши нещата. Тук изборът не е между нещо хубаво и нещо лошо. Изборът е между масова ваксинация, която до тоя момент няма сериозни странични ефекти, и отваряне-затваряне докато фалираме.
(Виж повече >)

"Завой може ли да правиш": Борисов се вози на локомотива "Кардам"

/ България 76
hodounski hodounski / Весело
До коментар [#3] от "Norman Granz": Мой познат машинист се шегуваше ,че на парните локомотиви се хвърлят криви дърва в пещта на завой . Сигурно бай Х си мисли ,че се завива с кормило
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.