Толкова сме назад спрямо другите държави,че колите които тръгват от Германия на 300 000 км., пристигат в България на 90 000 км.

Статистика

  1. 272112 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Байдън спря сондажите за петрол и газ в САЩ и вкара климата във външната политика

/ Свят 96
Тюфлекчия Тюфлекчия / Весело
До коментар [#55] от "dfjftriktrcdt": То ще се отворят нови работни места заради зелената енергия, ама в Китай. Там произвеждат като луди перки и фотоволтаици, естествено с енергия от въглища, газ и АЕЦ. После ги продават на умниците от Запада.
(Виж повече >)

Байдън спря сондажите за петрол и газ в САЩ и вкара климата във външната политика

/ Свят 96
Камен Камен / Неутрално
[quote#55:"dfjftriktrcdt"]Тепърва безработицата в САЩ ще нарасва [/quote] Ще нараства зер - но Министерството на Истината ще каже, че това е заради тежкото наследство, което Тръмп е оставил. И заради расовите предразсъдъци на белите супремасисти. Като почнат да стоят на тъмно, тогава може би ще се сетят за Тръмп. Защото слънчевите панели дават ток денем, ама нощем нямаш ли базови мощности на въглища и газ си заникъде. Но може би всеки ще си сложи по една батерия от Тесла в гаража и ще я пълни денем с ток от покрива си, та и нощем да има. Това в Калифорния може и да стане (някога) ама в повечето други щати едва ли - няма толкова слънцегреене.
(Виж повече >)

Вирусолог: Колективен имунитет се постига само с ваксинация

/ България 24
sylt sylt / Неутрално
Без масова ваксинация никога няма да се върнем към предишния живот. Не знам какво толкова се плашат хората от тая ваксина. Ваксинираните по света с ваксината на Pfeizer/Moderna вече са повече от 40 милиона. При 40 милиона заразени с ковид щеше да има над 1.200.000 умрели. Не можем да живеем повече в това положение. Разпускане 3 месеца, покачване на заразените/умрелите и след това пак затваряне за 2 месеца. За 2 години всички ще фалираме. И не мислете че точно на вас няма да се случи. Ако повечето около вас фалират, рано или късно ще фалирате и вие. Да седим и да се надяваме на чудо само ще влоши нещата. Тук изборът не е между нещо хубаво и нещо лошо. Изборът е между масова ваксинация, която до тоя момент няма сериозни странични ефекти, и отваряне-затваряне докато фалираме.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.