Разнищени, разлистени, хвърчащи...  аз ги свързвам

Статистика

  1. 271655 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Проблеми с релсовия път затвориха третата линия на метрото в София за седмица

/ България 14
Darulio Darulio / Весело
Надигнали са се релсите. Изпълнител са небезизвестните Трейс, разбира се. Сега уж всички проблеми уж ще бъдат отстранени уж за сметка на изпълнителя, а всъщност от джоба на софиянци. Не знам за вас, пичове, ама ако Фандъка подкара лифтовете, мен ще ме е страх да се возя на тях поне една петилетка.
(Виж повече >)

Навални разпространи двучасов филм за "двореца на Путин"

/ Свят 153
kazushi kazushi / Неутрално
Всичко има, даже пилон и подиум за танци. Но по-важното е, че много руски градове (или поне големи части от тях) буквално няма нито улици, нито осветление, нито нищо. Едни нови панелени блокове в нищото... Има доста канали в ютуб, които го показват.
(Виж повече >)

Навални разпространи двучасов филм за "двореца на Путин"

/ Свят 153
observador observador / Неутрално
Този човек се мъчи с живота. Никога на този свят няма да може да се почувтва спокоен. Повечето подобни обекти (дори в Скопие) са видими неща, които поне частнично са за обществено ползване и целят да впечатлят с архитектура и замисъл. Тук има много подземни части (впечатляващо остра форма на параноя) и това отнема част от потенциала на двореца да се превърне в най-посещавания от туристите обект в Русия през 2050. Но не може да се отрече, че е изключителен, по своя начин. Като владетел от народна приказка, която обаче е истински кошмар, ако се събудиш в неговото царство.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.