Вече имаш защита против вируса,  а от дами - не и това няма лечение!

Статистика

  1. 272112 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Домакинска загуба срещу последния попречи на "Юнайтед" да се върне на върха

/ Спорт 23
vagabond66 vagabond66 / Любопитно
До коментар [#6] от "dma12587967": [quote#6:"dma12587967"]Шефилд са толкова зле, че дори след тази победа пак са последни.Не може да губиш такива мачове и да имаш претенции за титли, трофеи и т.н.[/quote] Всичко може! "Червените дяволи" спечелиха маса двубои (мачове), които не заслужаваха да спечелят! Това се обясняваше с кратките думи, "имат класа"! Сега се случи точно това, което те поднасяха на по-силни отбори! Сега, кой има класата?!? За мен, късмета им помагаше много, но сега им обърна гръб. "Футбол", какво да го правиш?!?
(Виж повече >)

"Изтървахме вируса": когато Меркел изгуби самообладание

/ Свят 132
Dariya Koleva Dariya Koleva / Неутрално
[quote#88:"samoedin"]Тя и да си е правела илюзии, че знае " какво да ги прави" тези мигранти с милиони, дотук поне, това си остава само в нейната глава ! Утре си отива, а Европа остава ! С милионите ! Мюсюлмани ! Дошли не да се интегрират, а да ислямизират и обезличават Европа като цивилизация ! [/quote] На Меркел и казваха мути Меркел, което на български е майка Меркел. Но тя самата е бездетна, няма да има внуци и правнуци. Подобни политици от женски род са много добри да налагат непопулярни мерки, като пускане на 1 милион нелегални емигранти или безсмислени мерки срещу грипа тип Ковид-19, включително полицейски час от 20 до 5 часа!
(Виж повече >)

"Изтървахме вируса": когато Меркел изгуби самообладание

/ Свят 132
Dariya Koleva Dariya Koleva / Неутрално
[quote#73:"Суджук Герберите"]Абе от баба-комунист какво да очакваме... [/quote] Функционерка на гедерейския комсомол е била, в България подобен възход в политиката има Иван Костов! Точно бившите комунисти са добри "послушници" на новия световен ред, надпреварват се кой да е по-верен! Ковид 19 е компонента на "зелената сделка", с него ще ликвидират цели излишни бранщове, като ресторанти и барове!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.