- Вервайте ми, дори FAZ ми 
верва...#Интервю

Статистика

  1. 271600 Комикса общо
    /
    54 Комикса за деня

Коментари на часа

Ваксините срещу COVID-19 в България: защо 1/3 от поръчката е за все още неодобрен продукт

/ България 89
padrino padrino / Любопитно
[quote#44:"tedif"]Само за сведение на ,направо ще го кажем,КРАЙНО НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ДОПИСНИЦИ:- с ваксината на *Астра Зенека* се правят последните фазови изпитания/няма да ви обясняваме какво е това/;- докато не стане готова и одобрена,НЯМА да се *появи на пазара*;- снощи,драги ни плюватели,говорихме с един от ръководните кадри в компанията,която по съвпадение ни е състудетка.Да,българка е,от София е.Толкова.Та тя ни каза,че даже и в компанията няма никой още ваксиниран по простата причина,че ваксината НЕ Е НА 100% ГОТОВА!- и няма никакъв начин някой да бъде ваксиниран в Швеция извън одобрените графици,било и то служители на фирмата - стриктно се следи и спазва всичко.Но вие продължавай те с догатки и предположения - все пак се плаща за написано,а трЕбЕ да се папа,нали?[/quote] Предполагам ти е ясно, че ако тази твоя позната която е ръководен кадър....току що си подписа уволнението и трябва да се подготви да плаща огромни обещетения плюс ако се размине без ефективна присъда трябва да черпи наред..... Работил съм 14 години във Фарма компания и една част от договора ИЗРИЧНО споменаваше, че 10 (десет) години след напускането съм под задължението за НЕ разпространяване на ВСЯКАКВА информация относно изследвания, резултати и т.н. Извода от това което си написал за мен е лесен: Или нямаш такава позната или тя е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪПА, дори не мога да напиша глупава защото това ще е комплимент......
(Виж повече >)

Христо Иванов: С поправка в закон ГЕРБ спасява незаконни постройки към имението на Доган

/ България 121
oak17621787 oak17621787 / Неутрално
[quote#54:"boevbisser"]Макар че се очертава да гласувам за ДБ, нещо тая работа с Росенец и ДПС взе да ми омръзва. Не че не е вярно.[/quote] Вие сте от малкото мислещи във форума. Ако можете, отделете малко време да се запознаете с програмата на Код и членовете и. Може приятно да се изненадате. Помислете си и защо Ицето го тикат посноянно напред, а на Москов никой не му дава думата. Аз лично съм си отговорил кой е от статуквото и кой не.
(Виж повече >)

Ваксините срещу COVID-19 в България: защо 1/3 от поръчката е за все още неодобрен продукт

/ България 89
Един препатил Един препатил / Неутрално
След като некадърниците от ГЕРБ за почти дванадесет години нищо не свършиха е много наивно да се вярва, че ще се оправят с ваксинирането. Добре, че на 4 април ще бъдат изринати, та едно по едно нещата да започнат да се оправят. И ваксинирането като начало.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.