Славчо - победител в парламентарни избори.

Статистика

  1. 271655 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Проблеми с релсовия път затвориха третата линия на метрото в София за седмица

/ България 17
Хриси Хриси / Любопитно
А станция "Театрална" протече. 🤣 Интересно, пътувала съм с метрото в Париж, Лондон и Ню Йорк. Все метра на по над 100 години, копани на ръка, под огромни реки, в сравнение с барите Перловска и Владайска. Там от тавана на станциите не капе и релсите не се надигат. И във Виена, и в Прага съм пътувала с метрото. Не знам там кога е строено, ама и Вълтава, и Дунав са бая реки. И не тече.
(Виж повече >)

Проблеми с релсовия път затвориха третата линия на метрото в София за седмица

/ България 17
Darulio Darulio / Весело
Надигнали са се релсите. Изпълнител са небезизвестните Трейс, разбира се. Сега уж всички проблеми уж ще бъдат отстранени уж за сметка на изпълнителя, а всъщност от джоба на софиянци. Не знам за вас, пичове, ама ако Фандъка подкара лифтовете, мен ще ме е страх да се возя на тях поне една петилетка.
(Виж повече >)

Навални разпространи двучасов филм за "двореца на Путин"

/ Свят 160
katerina_slavova katerina_slavova / Неутрално
[quote#138:"Индиана"]Едни и същи кремълски тролове са коментирали без да гледат видеото. Само ще кажа, че за тия 2 часа, докато аз го гледах, още 1.2 млн са гледали за подвизите на крадливите путинисти. Не знам колко още ще ги търпи обикновения руснак. [/quote] Не ги търпи, затова куцо, кьораво, сакато бяга към Европа. Русия от години се обезкървява, както България. До това води корупцията. Факт.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.