Чукай Заев, няма лошо, ще ти отворят, когато България каже.

Статистика

  1. 274053 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Илияна Йотова: не превърнахме президентството в инструмент за пазарлъци

/ Видео 28
lz2 lz2 / Неутрално
[quote#5:"NessaRox"]Никога не съм одобрявала Радев/ Йотова , но в случая е права.Президента не трябва да взема страна .[/quote] Ай стига с тоя стар номер ве комуне! Не одобравал!!! ти си счупил краката да бягаш да гласуваш за тях! Не адобрявал, ама... Приказки за бонаци!
(Виж повече >)

Илияна Йотова: не превърнахме президентството в инструмент за пазарлъци

/ Видео 28
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#14:"hamiltonf"]Каква злоба струи от тази другарка, направо не е истина...[/quote] Това е отскоро. Не беше така, когато беше млада и с пяна на уста защитаваше Жан Виденов, а по-късно и Първанов... Но тогава още успяваше да мине през вратата без да се обръща на една страна и да си посвива шкембето... И не я боляха толкова колената след клякане... Всички остаряваме, но при някои старостта е трагедия.
(Виж повече >)

Илияна Йотова: не превърнахме президентството в инструмент за пазарлъци

/ Видео 28
Dariya Koleva Dariya Koleva / Неутрално
[quote#6:"dlagnikov"]Ето едно мнение за ваксинацията напълно противоположно на мнението на другарката: "Българите действат максимално прагматично", казва пред RND Мартин Котее от германската фондация "Фридрих Науман". Той определя като "много умна стъпка" пускането на зелени коридори за ваксиниране на всички желаещи."[/quote] Благодаря, че си цитирал мнение на един немец! Борисов се оказа държавник иноватор, в момента в който предвидените за саксиниране почнаха да се ишлушват и да не ходят да се ваксинират, той създаде "зелените коридори" При което млади хора, които биха били на ред чак през лятото, се ваксинираха безпроблемно! Защо Йптова и бесепарите от форума не искат да го признаят като успех?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.