Статистика

  1. 271600 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: Борисов предлага отваряне на ресторантите и части от моловете

/ България 75
Shiznitz Shiznitz / Неутрално
Бахти държавата дето кръчмите са с приоритет пред училищата. Бойко поддава където натискат. Кръчмарите натиснаха, но на учителите им хареса да си пеят урока пред камерата, без нужда да озаптяват стадо бизони, и без да им пука че отсреща никой нищо не научава.
(Виж повече >)

Район "Изгрев" планира местен референдум с изборите на 4 април

/ България 19
Индиана Индиана / Неутрално
[quote#3:"Леля Гичка"]Район "Изгрев" трябва да се прекръсти на район "Артекс". В район с ниско застрояване и няколко високи сгради в момента се строят мастодонт след мастодонт. Там където преди имаше къщи, сега има многофамилни пететажни сгради, а до Цариградско и гара Пионер застрояването е толкова плътно и високо, че скоро няма да има място да се диша от коли. Това е един от поредните примери когато в София някой взима едни рушвети за разрешителни за строеж, промяна на предназначението и после оле-мале.[/quote] Преди 10ина години, г-н Борисов обясняваше как в района на мястото на жп релсите, гарата, и завода за фурнир ще има паркове и градинки за майки с колички. Той познава района, понеже рита(ше) през ден с мъркащите авери в спортната база на "Дианабад". Накрая "Артексо" изсипа ония циреи за депутатски жилища на Титява, а в спортната база взеха да никнат ресторанти на аверите по карти. Сега има още един на трупчета. Чакат да минат изборите сигурно.
(Виж повече >)

Законно ли е в Русия да те съдят направо в полицейския участък

/ Свят 86
constatator constatator / Неутрално
"" "Като гледам колко българи искрено недоумяват защо Навални се е върнал в Русия, и веднага се сещам за хъшовете, революционерите зад граница, за Ботевата чета, и за изпокрилите се като мишки по къщята си."" "" Христо Комарницки
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.