А бе да ви питам, вие каква супер сила искате да ви се падне от ваксинацията?

Статистика

  1. 271600 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Задава се третата вълна на вируса – кои са ключовите решения

/ Анализи 70
Nil satis nisi optimum Nil satis nisi optimum / Любопитно
До коментар [#5] от "Аз съм българче обичам наште планини зелени": [quote#5:"Аз съм българче обичам наште планини зелени"]Въртите ,сучете и пак ще стигнем до масовото тестване с цел ограничаване на заразата[/quote] И как точно тестването ще спре заразата? За първи път чувам, че тест предпазва от болести. И още един въпрос - ти колко пъти се тества за да се предпазиш от заразяване?
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: Борисов предлага отваряне на ресторантите и части от моловете

/ България 69
Tulup_123 Tulup_123 / Гневно
Обаче какви хора работят в правителството - Министърът вчера се кълне как няма да отваря кръчмите, идва мутрата и отваря всичко, а този се гърчи като червей и нищо не казва. Хора без никакво достойнство и себеуважение, готови да търпят всичко за малко суджук и пържолки. И министрите, и ПКП, и депутатите му.....
(Виж повече >)

Район "Изгрев" планира местен референдум с изборите на 4 април

/ България 17
vassilun vassilun / Гневно
[quote#3:"Леля Гичка"]Район "Изгрев" трябва да се прекръсти на район "Артекс". В район с ниско застрояване и няколко високи сгради в момента се строят мастодонт след мастодонт. Там където преди имаше къщи, сега има многофамилни пететажни сгради, а до Цариградско и гара Пионер застрояването е толкова плътно и високо, че скоро няма да има място да се диша от коли. Това е един от поредните примери когато в София някой взима едни рушвети за разрешителни за строеж, промяна на предназначението и после оле-мале.[/quote] Тези строежи разбиха и улиците в квартала! Тинтява до бившия сервиз Изток е тотално разбита заради строежите на Артекс и Главболгарстрой!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.