Очаквали... "стабилно правителство"  от хора без Семейства

Статистика

  1. 278739 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Във Великобритания европейци с интервю за работа биват задържани с дни, има и българи

/ Свят 64
ТумбаЛумба ТумбаЛумба / Весело
[quote#46:"Kalinoff Ivan"]До коментар [#32] от "ТумбаЛумба":Това са тотални глупости , бездомници в Лондон почти няма обиколил съм го надлъж и шир и не сътм видял да спят по улиците , вероятно има единични изолирани случаи на наркомани и луди , които така им се живее и не искат в приют , защото там няма дрога и алкохол. Пакитата и индийците са там от доста време, мнозинството са 2-3то поколение , тоест не са от вчера и нямат нищо общо с Брекзита ...[/quote] Бай Иване, щом ти не си видял, бездомници няма. Кой те пита тебе дали има или няма, бе? Ти статистическо бюро ли си? Статистиката на Великобритания ли водиш? Регистър на бездомниците ли поддържаш? Има статистка за това нещо. Освен това става дума за Великобритания, а не за Лондон. Ама като ще си говорим за лични впечатления, Лондон е пълен с бедомници. Само на "Странд" всяка нощ пренощуват десетки пред витрините при топло време. В Сейнт Мартин спят бездомници, и в други църкви. Изобщо не ми обяснявай какво мислиш ти и какво си видял, докато се вървял и спял.
(Виж повече >)

Над две трети от българите са готови да се откажат от ваксиниране

/ Свят 219
TurtlesAllTheWayDown TurtlesAllTheWayDown / Неутрално
До коментар [#98] от "7777": Аз съм съгласен. После, като се разболееш и постъпиш в болница, лекарите да имат свободата да преденят дали да те лекуват и да хабят енергия и материали, или просто да те избутат на тротоара да си мреш там далече от всички на спокойствие. Щом ти сам(а) си решаваш дали да се ваксинираш или не, те също трябва да имат същата "свобода" да преценят.
(Виж повече >)

Илчовски промени данните си за видеото с Миню Стайков, правосъдното министерство ще проверява

/ Избори 2021 123
soundform soundform / Весело
Толкоз гербидж тролове в темата😂сенсей нанай не може да ви смогне бре☝️как така може да се съмнявате в истината - човекът може да е сбъркал това-онова, но ние знаем Истината, и някакви факти няма да ни попречат 😎😎😎
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.