Марешки,яж докато можеш от баницата, защото с тебе сме случайни хора попаднали в политиката и втори шанс няма да имаме.

Статистика

  1. 274510 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Швейцарците решават да забранят ли покриването на лицето

/ Свят 54
evtimvz evtimvz / Неутрално
Браво на тези свободни европейски граждани. Там да паркираш неправилно, да пуснеш кучето си, да караш колело по пешеходната пътека, да караш агресивно, да плюеш, да хвърляш и оставяш боклук, да не почистиш след кучето си, да вдигаш шум .... е забранено и милост няма. И най-важното, никой не протестира. И последно, да не спазваш противоепидемичните мерки - всички ще са против теб. А протестиращите ги огминават с презрение.
(Виж повече >)

Швейцарците решават да забранят ли покриването на лицето

/ Свят 54
Jazzdevil Jazzdevil / Неутрално
[quote#29:"uq"]... В интерес на истината обаче, ако се забраняват бурките, трябва да се забрани откритото носене на всякакви религиозни символи , вкл. кръстове и еврейски шапки[/quote] Има съществена разлика в това да си омотан целия в чаршафи, така, че никой минувач или камера да може да потвърди самоличността ти и това да носиш кръстче, тюбитейка или сикхски тюрбан ама да се вижда от всички кой си и какво изразява лицето ти.
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: имунизираните прехвърлиха 50 хиляди

/ България 14
sylt sylt / Неутрално
Без масова ваксинация никога няма да се върнем към предишния живот. Ваксинираните по света само с ваксините на Pfizer/Moderna/AstraZeneca вече са повече от 150 милиона. При 150 милиона заразени с ковид щеше да има над 1,5 милионa умрели. Не можем да живеем повече в това положение. Разпускане 3 месеца, покачване на заразените/умрелите и след това пак затваряне за 2 месеца. За 2 години всички ще фалираме. И не мислете че точно на вас няма да се случи. Ако повечето около вас фалират, рано или късно ще фалирате и вие. Да седим и да се надяваме на чудо само ще влоши нещата. Тук изборът не е между нещо хубаво и нещо лошо. Изборът е между масова ваксинация, която до тоя момент няма сериозни странични ефекти, и отваряне-затваряне докато фалираме. https://www.bloomberg.com/graphics/covid-vaccine-tracker-global-distribution/
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.