- МИНА ЛИ МИ ДАВНОСТНИЯТ СРОК? - НЕ. ТРАЙ СИ ТАМ  И ВЗИМАЙ ЗАПЛАТА И БОНУСИ.

Статистика

  1. 274510 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: имунизираните прехвърлиха 50 хиляди

/ България 26
Dora M Dora M / Неутрално
[quote#1:"sylt"]Без масова ваксинация никога няма да се върнем към предишния живот.[/quote] Естествено че трябва всички да се ваксинираме. Ваксините срещу морбили, едра шарка, хепатит Б, туберкулоза, дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, рубеола и паротит са задължителни в Европа и в България и всички ние сме ваксинирани (тук на някои антиваксъри ще им прилошее). Именно така ще приключим с коронавируса, като направим ваксинацията задължителна, както в последните 100 години сме направили с изброените болести, от които се умира.
(Виж повече >)

Швейцарците решават да забранят ли покриването на лицето

/ Свят 64
дерибеев дерибеев / Неутрално
Билбордът е част от кампания на крайнодясната Швейцарска народна партия (SVP) за забрана публично да се покриват лица." Тоест, ако референдума каже да, то мнозинството швейцарци са крайно десни? В такъв случай не е ли задължително СЕ,ЕС и цялата международно демократична общност да наложи поне тежък мониторинг на Швейцария?
(Виж повече >)

Имунитетът срещу коронавируса - за малко, завинаги или по средата

/ Свят 49
Незнайко в Слънчевия град Незнайко в Слънчевия град / Любопитно
До коментар [#28] от "bib45647808": "Нито един депутат от БСП не е гласувал за Тиквата или ПКП!" ????? А колко депутати от въпросната партия, гласуваха за това, Шиши да бъде шеф на ДАНС?
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.