Оскубаха ми сарайграса

Статистика

  1. 274000 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Нацистка Германия и СССР: "Две престъпни системи, причинили гибелта на милиони"

/ Свят 247
GreenEyes GreenEyes / Весело
До коментар [#168] от "Димитър Димитров": Цялото това "пъшкане" на форумните другари идва просто, заради соцносталгизма им. Лидерите на БСП(к) например непрекъснато експлоатират носталгията към комунизма, коленопреклоничеството към СССР и Русия и омразата към Запада, обаче не са успели да убедят собствените си деца в тези ценности. Децата и с избора на държава, в която да учат и да работят и особено с избора на фирма правят за смях ценностите на феновете на родителите си.
(Виж повече >)

Нацистка Германия и СССР: "Две престъпни системи, причинили гибелта на милиони"

/ Свят 247
Realist Realist / Неутрално
Като си помисли човек, геноцида срещу другите в бивша Югославия, масовият геноцид в Китай срещу 150 милионното уйгурско малцинство, масови убийства на мъже, масови изнасилвания на жени, концлагери, децата в китайски училища,..... Масовият глад в Северна Корея. Всичко това са рецидиви от комунистическият тоталитаризъм. А СССР и червената армия ни освободиха от свободата, демокрацията и от собствеността ни. Направиха ни крепостни като другите в мордорската империя! А непослушните освободиха от живота им, по най- жесток начин за назидание на останалите!
(Виж повече >)

Нацистка Германия и СССР: "Две престъпни системи, причинили гибелта на милиони"

/ Свят 247
Realist Realist / Неутрално
До коментар [#236] от "putinxujlo": Не разбирам спора, който водите: Нацистките и фашистките престъпления са ясни. Тях никой не ги отрича. Те са престъпления, геноцид срещу цели народи. Те са осъдени от всички! Съветските престъпения, съветският геноцид, съветското масово избиване на хора е още засекретено. Вие отричате престъпленията на комунистическият изродски режим. Царство България бе поробено от СССР, не освободено от някакви фашисти. За 45 години, докато се спука гнойният мехур са съветската империя, цяла Източна Европа бе поробена. Гнойта още тече, КГБ още е живо и избива хора, измекяри и пацелуйковци още гастролират, дори в рози форум. Диваци и варвари, каквито фашистите, такива и съветските изроди! Аз бих ви казал, че съветските изроди са варвари на степен, които само биха си партнирали с Темучин и монголските орди, Иван Грозни на квадрат.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.