Идеш при дърводелец - по пода се валят стърготини. Идеш при фризьор-по пода пълно с косми.А в банката никакви пари по пода, даже химикалката е вързана .

Статистика

  1. 276811 Комикса общо
    /
    1 Комикса за деня

Коментари на часа

Линеен парк ще успокои движението между Руски паметник и площад "Македония" в София

/ България 37
m_todorov m_todorov / Неутрално
Общо взето се връщаме назад в историята, след 20г. пълна грозотия на въпросното място. боко като стана кмет на София, изсече 6те реда дървена на булеварда (преди опреличаван на Шан-з-Елизе) и "сложи" паркоместа с 20 литра боя. Браво на Спаси София за натиска.
(Виж повече >)

Линеен парк ще успокои движението между Руски паметник и площад "Македония" в София

/ България 37
Храбър Храбър / Неутрално
Линеен парк!? Кой измисли това глупаво наименование? Кой се опитва да ни пробута една алея за парк. Ето какво пише в Уикипедия - "Паркът е територия с естествени, полуестествени или изкуствено озеленени площи, предназначена за наслада и отдих на хората и опазване на дивата природа и естествените ѝ местообитания. Той може да съдържа тревни площи, скали, почва и дървета, както и историческо-културни сгради и артефакти като паметници, фонтани или различни видове детски площадки...." Описанието е доста по-дълго, но него няма и намек за препускащи трамваи и автомобили само на метри от вас. Едва ли някой би посмял да пусне свободно детето си в такъв...."линеен парк"? Паркът е място за отдих бе хора. За отмора, за среща с природата, както казват в описанието горе! Хубаво сте решили да отделите трамваите от автомобилите, за заглушите шума с преграда от дървета, но не си измисляйте глупави определения.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.