И аз не притежавам ДОГАНСАРАЙ На фирма        от обръчите е

Статистика

 1. 274510 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

Коронавирусът в България: имунизираните прехвърлиха 50 хиляди

/ България 25
sylt sylt / Неутрално
Без масова ваксинация никога няма да се върнем към предишния живот. Ваксинираните по света само с ваксините на Pfizer/Moderna/AstraZeneca вече са повече от 150 милиона. При 150 милиона заразени с ковид щеше да има над 1,5 милионa умрели. Не можем да живеем повече в това положение. Разпускане 3 месеца, покачване на заразените/умрелите и след това пак затваряне за 2 месеца. За 2 години всички ще фалираме. И не мислете че точно на вас няма да се случи. Ако повечето около вас фалират, рано или късно ще фалирате и вие. Да седим и да се надяваме на чудо само ще влоши нещата. Тук изборът не е между нещо хубаво и нещо лошо. Изборът е между масова ваксинация, която до тоя момент няма сериозни странични ефекти, и отваряне-затваряне докато фалираме. https://www.bloomberg.com/graphics/covid-vaccine-tracker-global-distribution/
(Виж повече >)

НАСА търси нови цели, докато частните компании сменят държавите в космоса

/ Свят 86
Realist Realist / Весело
Не знам дали се сещате, но в момента, Спейс Екс освен че е най- успешната космическа компания е и най- големият производител на сателити в света. Фабриката им край Сиатъл бълва по 120 сателита на месец. Скоро Пентагона прие платформата на Спейс Екс за използване в свои сателити. Платформа имам в предвид като двигателна част, енергийна част, платформа върху която да развива свои сателити.
(Виж повече >)

Имунитетът срещу коронавируса - за малко, завинаги или по средата

/ Свят 45
patrigno patrigno / Неутрално
Да се надяваме, че експеримета над шотландците и евреите ще е сполучлив,защото света няма време да наблюдава реакциите на организма след 2-5-10 г. , с което са свързани и основните притеснения от използването на ваксината.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.