Препоръчвам АК-47. 😂😃😉.

Статистика

  1. 274053 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Илияна Йотова: не превърнахме президентството в инструмент за пазарлъци

/ Видео 34
uvtest uvtest / Неутрално
Цитат : " Йотова критикува действията на правителството по отношение на ваксинацията. " ------------------------------------------------------------Илиянче , с Фигуранта можехте поне веднъж да свикате Съвета за национална сигурност , по въпроса с пандемията.Пък там да дискутирате всичко : мерки за ограничаването и,лечение , ваксинация... и да излезете с общо решение. Защо не го направихте ,не ви остана време от предвождане на метежа ли ?
(Виж повече >)

Кратки новини: Марешки ще води листа във Варна, а Валери Симеонов в Бургас

/ България 24
niksan1 niksan1 / Неутрално
[quote#1:"миро родозов"]какви са ви готовите решения с премахването на кокошарниците от морската градина г-н Марешки ? Имал готови решения ок брат , почини [/quote] Готовите решения бяха взети още миналата година от съда - 4 години ефективна присъда . Магарешки се бори за парламента, не за да поднесе на варненци « готовите « си решения, а за да добие депутатски имунитет и да отложи изпълнението на присъдата в близките 4 години, а по-нататък ще му мислим ... И Магарешки и Релсата ще гледат парламента по телевизора .
(Виж повече >)

Даниела Дариткова: България ще настоява фирмите за ваксини да изпълняват договорите си

/ Видео 20
Hristov Hristov / Неутрално
Тия да тотално безмислени, като коментарите, които правят.Щели да карат фирмите да си изпълняват договорите..Дариткова, седалищата на тези фирми не са у Бг и няма как да изпратите ДАНС, МАНС и прочие, да ги опраскат..
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.