Гешев, не всичко започва от теб  и аз имам пръст

Статистика

  1. 274053 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Илияна Йотова: не превърнахме президентството в инструмент за пазарлъци

/ Видео 28
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#14:"hamiltonf"]Каква злоба струи от тази другарка, направо не е истина...[/quote] Това е отскоро. Не беше така, когато беше млада и с пяна на уста защитаваше Жан Виденов, а по-късно и Първанов... Но тогава още успяваше да мине през вратата без да се обръща на една страна и да си посвива шкембето... И не я боляха толкова колената след клякане... Всички остаряваме, но при някои старостта е трагедия.
(Виж повече >)

Илияна Йотова: не превърнахме президентството в инструмент за пазарлъци

/ Видео 28
Dariya Koleva Dariya Koleva / Неутрално
[quote#6:"dlagnikov"]Ето едно мнение за ваксинацията напълно противоположно на мнението на другарката: "Българите действат максимално прагматично", казва пред RND Мартин Котее от германската фондация "Фридрих Науман". Той определя като "много умна стъпка" пускането на зелени коридори за ваксиниране на всички желаещи."[/quote] Благодаря, че си цитирал мнение на един немец! Борисов се оказа държавник иноватор, в момента в който предвидените за саксиниране почнаха да се ишлушват и да не ходят да се ваксинират, той създаде "зелените коридори" При което млади хора, които биха били на ред чак през лятото, се ваксинираха безпроблемно! Защо Йптова и бесепарите от форума не искат да го признаят като успех?
(Виж повече >)

Илияна Йотова: не превърнахме президентството в инструмент за пазарлъци

/ Видео 28
gr52 gr52 / Неутрално
[quote#5:"NessaRox"]Никога не съм одобрявала Радев/ Йотова , но в случая е права. Президента не трябва да взема страна .[/quote] Въпросът е не какво трябва и какво не трябва, а ЧЕ ТОЧНО ТОВА прави цели четири години селският идиот. Освен през времето, през което се опитваше да вземе подкуп отнякъде или продаваше България на руснаците, естествено... ...................... Чудя се защо Идиотова не е казала някоя дума и за достойнството - редно ли е да клякаш, за да налапаш кура на всеки криминален престъпник, само защото е руснак?, ............ Класическата ТРОЛСКА формула за "разкъсване на мълчанието", както казваше Барт: "Не го харесвам, но в случая той е прав". Господи, колко сте разпознаваеми!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.