Днеска варненци те освиркали, вярно ли е? Хич даже не съм чул, аз се изнесах веднага, щом  взех високата награда ордена Св.Андрей Първозвани.

Статистика

  1. 277049 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Депутатите на "Демократична България" ще работят за траен парламент

/ Избори 2021 31
jikev jikev / Неутрално
Всъщност за единия лев може да се съгласим! Радан го каза преди време! Да се забрани политическата реклама в частните медии! Да се осигури безплатно рекламно време в националните медии. Да се регламентира лобизма. Тогава левчето ще е напълно достатъчно.
(Виж повече >)

Русия санкционира висши служители на САЩ за "антируски курс"

/ Свят 94
coy341048611 coy341048611 / Весело
[quote#13:"von_seeckt"]Дежурните по форум така и не разбират,че самият факт на санкции срещу високопоставени американски лица е удар по международния авторитет на тази отмираща империя[/quote] А тогава колко авторитет е останал на вече умрялата комунистическа империя, след като и гонят дипломатите отвсякъде, включително и от България? :) Дори от олимпийските игри ги гонят и откъде ли не, на хората им писна от техните пропаганди, диверсии, измами и пиянски щуротии. Предстои на горката изстрадала рубла да потъва още по-дълбоко и по-дълбоко ...
(Виж повече >)

Норвегия може да позволи на САЩ да строят в нейни военни бази

/ Свят 16
Гражданин Гражданин / Неутрално
Русия започна нова надпревара във въоръжаването за сметка на бедния руски народ. Да видим колко ще издържат, преди да им свършат денгите и брацкия китайски народ да засели опустяващата страна огромная :-)
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.