Ну как товариш Борисов? А товариме товариме даматчетатата...

Статистика

  1. 276810 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

В Русия Юрий Гагарин си остава легенда

/ Свят 211
Realist Realist / Весело
[quote#186:"daskal1"]Хайде сега да обясниш на другарчетата си защо лабораторията на фон Браун е в Хънтсвил, Алабама между 1950-1960. Реално той си остава там и след като преминава на работа към новосъздадената НАСА до 1970, където работи по ракетите "Сатурн" и "Меркюри"[/quote] Обичам кратките коментари. Между другото Хънтсвил Алабама е едно не само историческо но и съвременно много важно място за ракетостроенето и космическите изследвания. Мъркюри е капсула и лети на ракетата Атлас.
(Виж повече >)

В Русия Юрий Гагарин си остава легенда

/ Свят 211
Realist Realist / Весело
Между другото, на днешна дата, 12.4.1981 е първият полет на совалката. Колумбия излита на 12.4.1981 с двама астронавта- Дон Янг и Робърт Грипън. Бележита дата! Между другото, за днес НАСА планираше полета на първият летящ апарат на друга планета, въртолета Инджинюити на Марс.
(Виж повече >)

В Москва разсъждавали България с ЕС ли е, със САЩ или с Русия

/ България 189
До руските мекерета До руските мекерета / Любопитно
[quote#163:"MPetr"]До коментар [#156] от "До руските мекерета":=====Пиши им.Иначе няма как да знаят, че трябва да се махат.===== Това е работа на бъдещо правителство, ако е "национално отговорно" ..... Да им каже на американците ясно, да си убират крушите от България ! ...... Дори и с референдум ...... [/quote] Може ли първо да им предложат да си оберат крушите, а по-късно и ако поддадат, да ги натиснат да си ги убират?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.