Руска ваксина, ама ще я разхождам на запад...

Статистика

  1. 277324 Комикса общо
    /
    171 Комикса за деня

Коментари на часа

Облаците и мъглата над свободата на словото в България си останаха

/ България 60
m17 m17 / Неутрално
До коментар [#27] от "niksan1": Борисов "забрани" на един министър. А Слави забрани на 51 депутата и те го спазват. Но това разбира се не пречи на ДБ да въртят опашка пред вратата им.

Два дни преди изслушването в парламента оперират Борисов след контузия

/ Избори 2021 271
Николай Николов Николай Николов / Неутрално
През януари ми правиха арътоскопска операция на раменната става във ВМА. Докато лежах там по моята пътека, през стаята се извървяха 3-ма пациенти за операции на менискус. Първият ден ги приемат, на втория ги оперират, а в деня след операцията им махат дренажите, превръзка и - "кой откъде е", без бастуни, патерици, колички. Само ги инструктираха да не товарят коляното. Та, щом днес е опериран, Боко утре трябва да бъде изписан и в сряда ще е физически напълно в състояние да се яви пред НС. Гледам, в болницата се явил на крака, операцията не ще да е била спешна, нито е скъсал менискуса в неделя. По всяка вероятност, менискусът му е бил надъвкан доста отдавна и днес си е влязъл абсолютно преднамерено за операция. А и възпаление не ще да е имало, защото иначе нямаше да го оперират, а щяха да почнат консервативна терапия, да спре възпалението и чак тогава щяха да правят образна диагностика и операция. Сега, разбира се, дори да го изпишат утре, 10000% ще е с болничен и пак ще има формално основание да не се яви пред НС, което го задължи да се яви и така отпускът вече не върши работа за скатаване. Жалка, пропаднала история. И по тоя тулуп въздиша маса мат'рял...
(Виж повече >)

Облаците и мъглата над свободата на словото в България си останаха

/ България 60
Dimitar Kunev Dimitar Kunev / Неутрално
За разлика от Немско, където не видях нито една обективна медия, в Българско все още има различни мнения: националистични, русофилски, срещу фалшивата толерантност, а не само пребанално холивудско либералничене. Да спомена ли "свобдните" медии срещу Тръмп, т.е, срещу половин Америка.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.