Избери Мангъров спаси света от посредственост!

Статистика

  1. 276837 Комикса общо
    /
    27 Комикса за деня

Коментари на часа

Байдън предложи на Путин да се срещнат в трета страна

/ Свят 37
asroma1927 asroma1927 / Неутрално
Изключително слаб ход от страна на Байдън. Играеше се игра на нерви и въпроса беше кой пръв ще поддаде. Телефонното позвъняване от страна на Байдън даде отговор на този въпрос. Сега малкия диктатор ще продължи да създава проблеми в още по-голяма степен.
(Виж повече >)

Изкуство срещу речта на омразата: 34 артисти с арт акции в София

/ България 54
ТумбаЛумба ТумбаЛумба / Неутрално
И не само получават, ами имат и претенции. Случва се да не си харесат подаръка от лошата християнска държава, тогава се събират в палатков лагер, правят медийни сцени, осигуряват работа на повърхностни журналисти и обират по законен ред бедния данъкоплатец, който в крайна сметка плаща за тяхното жилище, при все че едва издържа семейството си.
(Виж повече >)

Изкуство срещу речта на омразата: 34 артисти с арт акции в София

/ България 54
ТумбаЛумба ТумбаЛумба / Неутрално
Не знам авторът на Другите хора дали има представа как живеят хората, които са били други хора преди 10 години, особено в сравнение с обикновения западняк, да не говорим за мизерните българи. Другите хора бързо получават жилище завинаги и са на издръжки на едни други хора, които се трепят години наред да си изплатят своите жилища. Гнусната пропаганда и емоционалният шантаж продължават и печелят още и още пари!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.