Гледам ви сериозно, но съм весел.

Статистика

  1. 276811 Комикса общо
    /
    1 Комикса за деня

Коментари на часа

Украйна призова НАТО за помощ, Русия го обвини, че я превръща в "буре с барут"

/ Свят 182
mr_vach mr_vach / Неутрално
Всъщност, има нещо което не разбирам в тезата на руснаците. В момента на границата с Украйна са струпали огромна военна сила и казват, че "ще защитават руско-говорящите" в Украйна. Украинците трябва да са камикадзета, за да направят "като в Сребреница"* срещу някакви с руски паспорти в Украйна при това положение. Ако утре се чуе за "нападение над руските граждани", това просто няма как да е нормално поведение от Украйна, няма никакво съмнение, че ще бъде евтина инсценировка от страна на Русия. Подобна на инсценировките от страна на Германия и СССР по времето на ВСВ. *ПС: обаче как лошо хвърлиха под автобуса сърбите като казаха, че в Сребреница било "геноцид"
(Виж повече >)

Украйна призова НАТО за помощ, Русия го обвини, че я превръща в "буре с барут"

/ Свят 182
magelan magelan / Неутрално
Ердоган подкрепи Украйна, Русия преустанови полетите за Турция и ще си прибере туристите . Остават само 2 полета до Истанбил на седмица. Украйна получава от Турция дроновете който използва във войната между Армения и Азербейджан, т.е. Русия се сдоби с най-сериозния регионален военен противник. Войната на Украйна замислена като средство за спасяване на рейтинга на Путин може да завърши с окончателния крах на фашисткия режим в Кремъл. За съжаление с цената на много човешки жертви. Струпали 80 хиляди армия на границата с Украйна и украинците да се правят че нищо не се случва ??????? Руски дебили
(Виж повече >)

Изкуство срещу речта на омразата: 34 артисти с арт акции в София

/ България 49
Ciaran Ciaran / Неутрално
[quote#15:"Роси"]До коментар [#8] от "Alex Ivanov":За всички се отнася. А който иска, да не гледа.[/quote] А ти се погледни в огледалото най-напред. Какво виждаш? Лидер на прогреса или хленчещо същество защитаващо нещо което самата не можеш да форммулираш - само една бездънна на неясна омраза срещу всичко "реакционн, традиционно, хомофобско, расистко и т.н.". Даже не може да формулирате целите си. Само обектите на омраза, щото най - обичате да мразите, дамгосвате, проклинате всеки който не е съгласен с вас!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.