Някои празнуват други отбелязваме

Статистика

  1. 276725 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Актьорът Лиъм Нийсън е в България

/ Развлечение 45
stenlyaka stenlyaka / Неутрално
[quote#15:"takeshi_kitano"]До коментар [#6] от "Петър Самсонов":А от вас се очаква да не ни коментирате, след като не знаете нищо за отношението ни към Нийсън.Защото лично аз коментирам не актьора, а припадъците на мисирките от факта, че е дошъл да снима тук.И след като уточнихме това, смятам за редно да кажа и мнението се за него като актьор.Голям актьор, вън от съмнение, който за нещастие фокусира кариерата си върху второразредни и предсказуеми екшънчета, сякаш писани под индиго.А всичко започна така хубаво с "Роб Рой", а?Където обаче за съжаление беше засенчен от култовия Тим Рот в ролята на един от най-ярките злодеи изобщо в киното.Та така...Прочее, ако сте навит да си раздуваме за кино, насреща съм...[/quote] ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: След 2010 киното се наводни от Марвъл и прочее комикси . Та .....играеш каквото ти дадат и за каквото ти платят . Не съм убеден , че Робърт Дауни Жр подскача от щастие да играе железния човек , ама го игра има няма 10-ина филма , нали ?
(Виж повече >)

Актьорът Лиъм Нийсън е в България

/ Развлечение 45
KRAFTWERK KRAFTWERK / Неутрално
До коментар [#15] от "takeshi_kitano": [quote#15:"takeshi_kitano"]До коментар [#6] от "Петър Самсонов":А от вас се очаква да не ни коментирате, след като не знаете нищо за отношението ни към Нийсън.Защото лично аз коментирам не актьора, а припадъците на мисирките от факта, че е дошъл да снима тук.И след като уточнихме това, смятам за редно да кажа и мнението се за него като актьор.Голям актьор, вън от съмнение, който за нещастие фокусира кариерата си върху второразредни и предсказуеми екшънчета, сякаш писани под индиго.А всичко започна така хубаво с "Роб Рой", а?Където обаче за съжаление беше засенчен от култовия Тим Рот в ролята на един от най-ярките злодеи изобщо в киното.Та така...Прочее, ако сте навит да си раздуваме за кино, насреща съм...[/quote] Щом "Списъкът на Шиндлер" е второразряден екшън .....наистина няма за какво да говорим......
(Виж повече >)

В Русия Юрий Гагарин си остава легенда

/ Свят 184
Realist Realist / Весело
САЩ в началото имат два конкуриращи се проекта за ракети и това е голямата причина, че не успяват да излетят първи, просто е, ресурсите им са пръснати на два проекта. Подобно нещо се получава по времето и на съветската лунна програма, Н-1 се конкурира със сегашният Протон. Това все пак е една от причините за неуспеха, голямата причина е, че каквото и да си говорим, СССР е изключително изостанала първобитна технологично държава в сравнение със САЩ. И винаги е била такава!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.