Взеха ми патриотизма... Остана ми идиотизма.

Статистика

  1. 278279 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Царството на "Лукойл" в "Росенец": знае ли държавата какво се случва там

/ Свят 79
ogp03622986 ogp03622986 / Неутрално
До коментар [#77] от "analizator1": Левчев, явно те гони здраво Червената семка, товарищ. Нещо съвсем си се чалнал. Кви Гербове, кви установявания. Къде го виде това, бре? Черно на бяло пише, че Хр Иванов-Бойкикиев, Ръдан Искариотски, Наско Атанаско, Б Сандов са Внуци или Близки роднини на АБпФК (точка) Защо Бойкикиев не десантира в нефтеното пристанище, бе умнико червен? Нали щеше по този начин да разобличи Боко Тиквата, че там е разграден двор (което е най-вероятно да е верно)? Защо, бе червоный? Кви СДП, ГЕРБове и др простотии? Вие, левичарчетата с Червени семки в родословието, съвсем като дедовците си започнахне да лъжете и извъртате. Остава само и да почнете да трепете Хората като тех...
(Виж повече >)

Блинкен призова Русия да прекрати "опасните и агресивни" действия към Украйна

/ Свят 155
vila vila / Неутрално
До коментар [#150] от "АБПФК": "Пак да попитам, тебе топли ли те, че само за усилената от Ковид 19 криза(депресия), милиардерите в Европа са забогатели с €1 трилион. Да не говорим за останалия Свят(общо). Този трилион, като се раздели на калпак показва ИЗКРИВЕНА представа, за жителите на Европа. Или? Погледни какви са ВСЕКИДНЕВНИТЕ РАЗХОДИ на руснаците. Преди седмици дадох линкове. Не ми се търси сега..." Реферираш за втори път към кривата на разпределение на богатствата. Да, ама влошаваш нещата. Я цъкни ей тук: https://www.investor.bg/aziia/336/a/bogatstvoto-v-rusiia-nai-neravnomerno-razpredeleno-223852/ Че няма да цъкнеш е ясно, за това ще цитирам "Социалното неравенство в големите световни икономики е най-изразено в Русия, където близо две трети от богатството се контролира от милионери, сочи проучване, цитирано от CNBC. 62% от богатството в Русия се държи от милионери (в доларово изражение), а 26% се контролира от милиардери, изчисляват от New World Wealth в своето проучване." Обърни специално внимание на ето този параграф: "Ако милионерите контролират над 50 на сто от богатството в дадена страна, значи има много малко място за смислена средна класа", коментират от компанията." Тоест русийката (очаквано за държава от феодалния строй) е основно олигарси, помешчици и крепостни. Така че статистиките по-горе ако махнем 10-те % най-богати ще покажат отчайваща мизерия в русийката. Та по-добре не се обаждай, влошаваш нещата.
(Виж повече >)

Сбогом, мой Дон Корлеоне!

/ Избори 2021 167
Тангра Тангра / Неутрално
[quote#13:"ST0RMBRINGER"]Щото тая рубрика обхвана цялото издание[/quote] Хахаха! Коментар на годината! Това трябва да се сложи в рамка! Този Смилов е възможно най-баналната, продажна лейка, която може да съществува. Аз принципно трудно помня имена, но неговото съм запомнил добре. Имаше откровено безумни статии, които няма как да изфабрикуваш, освен ако не си безмозъчно платен. Видя ли неговото име под/над статия, нещата са ясни още преди да я прочета.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.