Осъдихме Атанасов,  да се готви Кьовеши

Статистика

  1. 292482 Комикса общо
    /
    20 Комикса за деня

Коментари на часа

"Има такъв народ" смята, че "духът на Борисов" се е вселил във вицепремиера Асен Василев

/ Политика 34
Petko Boukov Petko Boukov / Неутрално
Не си спомням предизборната кампания на ИТН да е била антиевропейска, ама взеха, че се осветиха. Хърватия как успя да анализира еврото за по-малко от девет години след приемането си в ЕС? Подобно протакане е най-старият политически номер: "Не че сме против, но трябва първо да се анализира обстойно." Като че ли нямаме валутен борд и не сме вързани за еврото бездруго. Да продължаваме така е безсмислено, а да се откачим е самоубийствено. Ако изобщо са против еврото като Хърсев, да си го кажат направо.
(Виж повече >)

Министър Денков: От образователната система трябва да се премахнат частните уроци

/ Детски дневник 14
wkk57607068 wkk57607068 / Неутрално
Страшно е това, което се случва. Всеки опит за реформа се потушава в зародиш. Опитът на Денков за реформа във висшето образование беше обезглавен. От ИТН например (спомнете си Петър Илиев). Ще оставим некадърни хора да се кичат с титли и да взимат големи заплати. Хора, непознати на научната общност и ненужни никому. И така 32 години.
(Виж повече >)

Атанас Атанасов се опасява, че ветото над Северна Македония ще спре Украйна по пътя ѝ към ЕС

/ Политика 44
kpg4 kpg4 / Неутрално
На Атанасов не му стига алцхаймера, а отгоре на всичко ми се струва, че е започнал да взима и някаква много тежка дрога. Няма да е лошо да започнат да ги тестват за наркотици и за психически отклонения, преди да ги пускат в парламента!
(Виж повече >)