Станишев, да викам ли танковете?

Статистика

  1. 277153 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Като след отравянето в Солсбъри" - Чехия изгони 18 руски шпиони

/ Свят 253
mr_vach mr_vach / Любопитно
До коментар [#228] от "Oleg Iliev": Ето, почти се опитахте да "дискутирате" по Вашите правила, но все пак не се сдържахте и вмъкнахте едно "супер-пупер демократи", което трябва да е някакво подигравателно. За щастие, в цивилизованият свят "демократ" (дори и да е супер-пупер) все още не е мръсна дума. [quote#228:"Oleg Iliev"] та не сте забелязали че не твърдя че руснаците и Путин винаги са прави. [/quote] Много е трудно това да се забележи- аз не всеки ден влизам в този форум, но като го отворя Вие и още 5-6 акаунта винаги и на 100% защитавате Путин и Русия. Дали ще е по отношение на корупцията, дали по отношение на конфликта в Украйна, случаите с отрова в Европа, винаги мненията Ви идват в 3 посоки: 1) корупция: "Путин е невинен, дворците и дачите са на най-добрия му приятел, ама не са негови, той само ги ползва" 2) Украйна: "Русия хич не искаше, ама Украйна сама ги принуди да прехвърлят зелени човечета и да откъснат територия от нея" 3) опити за отрова с Новичок: "Великобритания лъже! Чехия лъже! Всички правителства и служби по света, които изгониха руски дипломати (а те не са малко!) или грешат или са купени от САЩ". Само Русия е цялата в бяло Можете ли да коментирате поне нещо по горните 3 теми, което не е 100% в защита на Русия?
(Виж повече >)

"Като след отравянето в Солсбъри" - Чехия изгони 18 руски шпиони

/ Свят 253
mr_vach mr_vach / Любопитно
[quote#234:"тулса"]Трол Б познава Трол А от едно 40 и кусур години и пак си говорим досега във форума на вие. Толкова и от мен за културната дискусия.[/quote] Ах каква изтънченост! Такава култура! Простете моята грубиянщина! Нима вие и с жена си още си говорите на "Вие"? И тя ли ви благодари, че ѝ поправяте линковете в интернет форуми?
(Виж повече >)

"Като след отравянето в Солсбъри" - Чехия изгони 18 руски шпиони

/ Свят 253
Pontif New Dnevnik SUCK Pontif New Dnevnik SUCK / Неутрално
[quote#132:"tsyrvulan"]До коментар [#72] от "Pontif New Dnevnik SUCK":Научават го тези които искат. Особено младите, за пет годинки говорят граматически издържан Български със съвсем лек акцент. Такива са ми впечатленията. По-дъртите, даже не си правят труда, навсякъде плещят на руски.[/quote] Вероятно е така. Аз познавам Украинка в България която говори Български без акцент и без грешки. Но познавам и няколко Рускини жени на тъпоци с червени дипломи които и до сега сричат, след 40 години в България. Това трябва да ти говори нещо. Никога не са ни считали за народ а за тяхна губерния. Затова и никога не се научиха да говорят. На мене в САЩ ми го правиха същия номер. В службата имаше руснаци и като разберат че съм БЪлгарин започваха да ми говорят на Руски. Аз пък веднага започвах да им говоря на Български и така ги излекувах.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.