Напред към Бойко-4

Статистика

  1. 279058 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Русия през 2024: как ще завърши всичко в най-лошия случай

/ Свят 161
GreenEyes GreenEyes / Весело
До коментар [#146] от "Realist": Демек и без червените дървета и при нас не е лошо. Въобще, за да обиколиш Америка, за да видиш само по-известните места ще ти трябва цял един живот.

Русия през 2024: как ще завърши всичко в най-лошия случай

/ Свят 161
Realist Realist / Весело
До коментар [#154] от "GreenEyes": Това е много красиво, но около Санта Круз е магия, и особено ако караш 60 мили по черни пътища вътре в планината сред огромните червени дървета. Аз на няколко пъти съм ходил на палатка там. неописуемо магическо е. Особено сутрин, когато росата капе от дърветата, които пробиват сутришната мъгла, върховете им изчезват в мъглата, имаш чуството, че джудженца в короните изсипват влагата с лейки! Магическо място! От Маунтий Вю, където е централата на Гугъл директно влизаш в гора в която забравяш за света и връзките с него, телефона ти умира, и влизаш в магията!
(Виж повече >)

Русия през 2024: как ще завърши всичко в най-лошия случай

/ Свят 161
Realist Realist / Неутрално
До коментар [#156] от "GreenEyes": Червените дървета са толкова големи, че в Алеята на Гигантите, която е на север от Сан Франсиско, пътя минава през корубата на гигантско червено дърво, което е живо. Другите огромни дървета са секвоите, и те са в Калифорния и са в подножието на Сиера Невада, от страната на Калифорния.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.