Слави кажи си го.

Статистика

  1. 278945 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Кирил Петков: Един милиард от 1.4 млрд. лв. от ББР са отишли в едва 8 фирми

/ Видео 82
Hristov Hristov / Неутрално
До коментар [#73] от "Дария Колев": А ти очевидно имаш проблем да схванеш, че става въпрос за специална банка, която оперира по специален закон и чиято цел е да раздава кредити на малки и средни предприятия. НА МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ.
(Виж повече >)

След изборите: комисия ще разследва Българската банка за развитие (хронология)

/ Политика 313
dnevnikar dnevnikar / Неутрално
UNITED EU UNION В интерес на истината. Първо обективност. Това нещо е уникален уникат. Бащино или фамилно име "Спецов". Плод на на фамилия "Спец" тарикат? И то, в модерно време, когато второразредни държави полагат усилия да произведат класа първи разред: Без незаконни "спец" съдилища, Без "спец" дружби и Без "спец" [you name it]. До коментар [#247] от "ivanpopov": Освен културист, Спецов е много опитен данъчен и дългогодишен служител на НАП. За разлика от селското актьорче, той е много добър избор.
(Виж повече >)

Съдът окончателно отмени забраната за строителството на небостъргача "Златен век"

/ България 65
uvr57524198 uvr57524198 / Неутрално
Тази сграда определено е градоустройствено недоразумение, с голямо обществено значение, не само за живеещите в гъсто населения квартал Лозенец, но и всички около бул. Черни Връх и тези, които от Драгалевци преминават оттам в посока центъра. За да "поправят" тази грешка, главният архитект и общинския съвет гласуваха увеличаване на етажността на сградите в близост до булеварда. Така окончателно ще се бетонира трафика по Черни Връх. Честито и на кв. Хладилника, Кръстова Вада, Драгалевци и т.н. Да се търси решение на този казус в съда, беше умишлено протакане, до приключване на изборите, за да няма отрицателно влияние върху вота. Уви толкова по темата - морал и грижа за обществения интерес на кмет, премиер и управляващи от Герб. В интерес на живеещите в района е да се намери компромис, който да удовлетворява, както обществения интерес, така и този на частната фирма строител - например да се запази сградата в обема, който е в момента и да се обезщети Артекс с общински терени. Може някой от новите управляващи да измисли и по-добро решение, ако има държавници сред тях.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.