Ако си беше сложил обеци като Слави обираше гласовете на младите с 50% огоре

Статистика

  1. 278279 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Градус" потвърди заявката от ГЕРБ - завежда серия от дела срещу Светослав Илчовски

/ Избори 2021 180
Локомотив Локомотив / Неутрално
[quote#107:"Хай Буй"]Между другото, ако оборотите на Градус спаднат, Градус ще бъдат в правото си да съдят г-н Илчовски за това и да поискат обезщетения. Тоест, колкото повече не купувате, толкова повече ще плати г-н Илчовски. [/quote] И как ще докажат причините за влошените си показатели? Причините може да са всякакви, включително влошеното качество на продуктите им. А както каза Илчовски, в НАП могат да направят ревизия и да се види на какви цени е търгувано зърното. Ако НАП искат да си го причинят де. Довечера Илчовски е при Сашо Диков от 20 ч.
(Виж повече >)

"Градус" потвърди заявката от ГЕРБ - завежда серия от дела срещу Светослав Илчовски

/ Избори 2021 180
Голяма Балига Голяма Балига / Неутрално
Бисер Олива , които произвеждат олио също е на Иван Ангелов. Може много лесно да се провери дали наистина те са купували слънчоглед, за да произвеждат олио на занижени цени, все пак слънчогледа е борсова стока. Ако Илчовски покаже такива фактури с такива занижени цени., собствениците на Градус са за затвора. Всеки който се занимава с бизнес знае за случи на изнудване и как се развиват определени фирма за сметка на други, които се мачкат. Барбаганьоса и гербавите са в несвяст, дано и други от омертата да се престрашат и се разприказват. Следващите седмици ще стане страшно за тях.
(Виж повече >)

"Градус" потвърди заявката от ГЕРБ - завежда серия от дела срещу Светослав Илчовски

/ Избори 2021 180
Antikonti Antikonti / Неутрално
[quote#88:"uvtest"][/quote] [quote#83:"todor._89"]Като гледам новия "хит" сред умно-кресливата общност е Илчовски. Та да питам какво стана със "старата дъвка Барселона"!? Боце с парите от шкафчето е купил испанската прокуратура или направо и на испанските прокурори е прожектирал филмче!?Мисирките ловят много лесно балъци. Не стръв, а даже и кука е излишна. Балъците и на бастун кълват.[/quote] Балъците сте вие, които за всяко нещо скачате на амбразурата да защитавате Фончо и след толкова много изнесени неща (не само през последната година, а и по-напред) сте готови да повярвате, че е чист като сълза. Мишо Бирата, Суджукгейт, Къщи за тъщи, аудио записи, снимки с евро и кюлчета, Мата Хари, Иван Пилето. Нещо много неща станаха, много скандали. Или ти вярваш, че човек идващ от средите на СИК изведнъж може да преживее катарзис и да стане праведен и честен?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.