На кого ни оставяш, Бойко?

Статистика

  1. 278801 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Пиле с фурми": още въпросителни около странната операция на кабинета "Борисов"

/ Бизнес 136
Vesselin Velkov Vesselin Velkov / Неутрално
[quote#43:"Аз съм българче обичам наште планини зелени"]До коментар [#42] от "Dankol":…а какво да кажем за КТБ.. ?…нали[/quote] Булгартабак, студения резерв, Росенец, пристанището във Варна, 700.те милиона от хазарта, неустойките на Домусчиев?
(Виж повече >)

Вижда ли му се краят, или инжекциите срещу COVID-19 ще се слагат всяка година

/ Свят 144
rak281053136 rak281053136 / Неутрално
Отваряме Мека-та на знанието Гогле, отиваме на сайта на CDC Център за контрол на заболяванията и намираме интересни неща. 1. FDA американската агенция за сертифициране и одобрение на храни и лекарства НЕ е одобрила НИТО ЕДНА βακсинα като такава, че предпазва от Кромид 2. На листовките на отделните бъркочи ясно пише, че не са одобрени 3. Бълвочът на Фризер и Бонбон ще причини стерилитет поради обмена на амино киселини от протеина в бълвоча и протеина в плацентата 4. Фризер и Бонбон ще наблюдават в продължение на 2 години участниците във Фаза 3, т. е. всички измамени камилчета от широкомащабната рекламна кампания 5. Щуротията на производителя на бебешка козметика наистина предизвиква съсиреци, обаче е върната обратно на разположение на лековерните 6. На запознатите с английската граматика ще им направи впечатление употребата на модалния глагол may. Нищо не е сигурно, просто има вероятност.Има вероятност да пази от нещо, което обаче го няма в бълвоча. В този ред на мисли има вероятност да ви падне саксия на главата. Ще си отрежете ли главата, за да предотвратите тази вероятност? 7. Всички отвари на вещиците са за Emε rgεncy usε, т. е. докато тече кампанията за Κρομид, като го заменят с друг зеленчук и друга комбинация от цифри, ще ви предложат нови бъркочи. Ай честито на печелившите! Незнанието и поддаването на тελεβизионни реклαμи и внушεния са ОПАСНИ за вашето здраве!
(Виж повече >)

"Пиле с фурми": още въпросителни около странната операция на кабинета "Борисов"

/ Бизнес 136
Strymski Strymski / Неутрално
[quote#14:"tulup"]Когато едни държавни служители отказват да дадат точно и ясно обяснение за какво са изхарчили едни пари на данъкоплатците за този полет, би следвало да бъдат уволнение веднага. Все едно да имаш транспортна фирма, за единия камион да ти излезе на ГПС проследяването, че е минал 5000 км неясно защо, да питаш шофьора какво е правил и той да ти говори общи приказки и да не го изгониш.[/quote] Вие сте твърде снизходителен! Такива би трябвало да се третират като съучастници ( каквито според мен са) в престъпление . Не бива да минават само с уволнение , а да платят многократно откраднатото. Дали финансово , дали с години в Софийски централен. Тази проказа се изкоренява със строго и безкомпромисно прилагане на закона , за да не минава и през ум на някой друг да краде . Иначе кервана си върви и кучето си лае. Така някои другарЕ след 10 ноември окрадоха всичко без последствия , живеят охолно и се хилят нагло. Безнаказаното престъпление е в основата на анархията и разрушава всички основни норми на правовата държава.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.