Отново санкции*  * Опять двойка

Статистика

  1. 278669 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Над две трети от българите са готови да се откажат от ваксиниране

/ Свят 169
GreenEyes GreenEyes / Неутрално
Преди два месеца бяхме на едно от последните места в Европа по ваксинации, сега сме на последно място в Европа и на едно от последните места в света. Денонощната пропаганда на Мангъровци, Чобановци, Кантърджиевжци и пр. пишман доктори си изигра ролята. В България българите вече не вярват на науката, а само на шамани от рода на гореспоменатите плюс чалгаджията Слави, другарката Йовка, която ни плашеше, че щели да ни се подуят лицата след ваксината на Пфайзър, и все от тоя род антиваксъри. Ами никой не може да помогне на този народ тогава.
(Виж повече >)

Над две трети от българите са готови да се откажат от ваксиниране

/ Свят 169
ecru ecru / Неутрално
[quote#114:"Х"]Ето малко материал за размисъл:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7142689/[/quote] Published 2020 Apr 9 Този материал е писан преди ваксините, с които се ваксинираме в момента, да бъдат измислени. Хайде малко по-сериозно.
(Виж повече >)

Би Би Си: "Дворецът на Путин" е изграден с помощ от държавата, собственикът е сменен фиктивно

/ Свят 66
авторът авторът / Неутрално
До коментар [#35] от "selqnin": Може да не са открили топлата вода, но форумните тролове продължават да защитават с телата си двореца на Путин. Такава любов необяснима - бедни, работят за шепа рубли, но щастливи, че техният вожд си има дворец.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.