- Шефе, те навремето и 
мавзолея не успяха да го бутнат от 
първия път...

Статистика

  1. 278279 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Почина певицата Ваня Костова

/ В памет 58
Нинов Нинов / Неутрално
1986 г. да е било. Есенна бригада в село Въбел за бране на грозде. Бяха обявили, че щели да свирят Тоника СВ в читалището. Аз връл метъл, но от нямане на други алтернативи отивам да видя какво става. Става вечер и нищо. По някое време пристига групата в тъмницата на центъра и викат "А тук нема смисъл!" В този момент певицата Ваня с големите очила се възмути: "Тез бриградири се чанчят по цял ден, а вие искате да се скатавате - ще свирим!" Аз си викам: "Брей, тази е жена с принципи, а не като другите дето лъжат, мажат, прецакват и гледат да набутат учениците да прибират реколтата за без пари. Ще влеза в читалището да ги гледам и слушам". Байдъуей, пвецът с прегракналият глас, Драго, ми се пада някакъв далечен братовчед от с. Девене.
(Виж повече >)

"Обяснявам как ги крадат всеки ден, те от снимки се вълнуват": Светослав Илчовски продължава

/ Избори 2021 176
helemong helemong / Неутрално
Сийчето каза, че е почивен ден и Гешев днес яде агнешко. Всичкото ГЕРБ в ступор, само троловете им не спират да работят. Сложили слушалки на ушите и пишат ли пишат. Скоро като спрат отчисленията няма да имат пари да платят за тролове. Намалете темпото.
(Виж повече >)

"Обяснявам как ги крадат всеки ден, те от снимки се вълнуват": Светослав Илчовски продължава

/ Избори 2021 176
zoq54671550 zoq54671550 / Весело
До коментар [#99] от "Един препатил": Тва с пистолета е съвсем друго. Много филми сте гледали и двамата :) Ако Простия при цялата охрана на НСО насред Бояна опре до собствениия си пистолет, пиши го бегал. Простия от край време, още като кмет на София има навика да "респектира" гостите си с поставяне на пистолет на видимо място в интериора. В кабинета си и като кмет и като Ген. сек в МВР често е посрещал "гости" на празно бюро само с пистолет отгоре. Казвам го, защото знам. Тва му е явно стар мутренски маниер. Та, тва на Шкачето е за демонстрационни цели :) И комплексите на нарцисиста.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.