Вече съм свободе, мога и  "Конникът без глава" да прочета.

Статистика

  1. 278669 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Това 112-то място трябва да се отстоява!" – за инвазията на ГЕРБ в тв ефира

/ Избори 2021 286
klimentm klimentm / Неутрално
До коментар [#264] от "Hristov": Не искам да бъда черноглед, по природа съм повече оптимист, но мисля че в България нищо няма да се промени поради особенностите на националния ни характер. Тридесет години са ужасно дълъг срок и хората искаха наистина нормална държава отдавна трябваше да я имат. Наблюденията ти споделям напълно, освен че изглежда ужасно в чисто физически аспект, нещата са кошмарни в политиката икономиката и всички останали важни сфери. Типично феодална държава с местни барони и елитарна свита от царедворци обогатяваща се от бюджета и еврофондовете.
(Виж повече >)

Война на купения вот, разкрития за Борисов, укрепване на държавността - задачите на кабинета "Янев"

/ Избори 2021 288
gah231053712 gah231053712 / Неутрално
[quote#286:"Младолик Мъдрец"][quote#285:"gah231053712"][/quote] Много интересна обява, но имам няколко въпроса .Каруците 4х4 ли са и имат ли еърбег ? Също така, със зимни колела ли са или ще трябва да доплащам за летни ? Много ме вълнува и с харченето на конете ? Колко на 100 харчат ? Естествено, ако реша да да закупя конете, ще искам сервизна книжка, километри пробег и ВИН на каруцата. [/quote] Нищо не ти се разбира. Какви 4ь4 каруци като съм казал и цифром о словом- каруците са 2 (две)! Дъ Въ Е! Това с ърбега сигур питаш за пробега- едната е към 5 годишма, зех я с първия кон. Другата не я знам колко е годишна, че я зех от непознат. Ама не са карани много- до лозето и обратно- колко пробег да имат де да знам. За колелата не бери махна- с гуми са. От трабант гуми. Не знам за какви харчелъци на 100 говориш- аз нямам сто каруци, две имам. Никакви харчелъци няма- каруца е туй- не ще ни ляб, ни вода. Сержизна книжка немът, ма имат книжка че са регистрирани в полицията. Ама и за туй не бери махна- кога дойдеш за конете- ще ти прехвърля и кариците при кмета- той мой човек- бързо ще стане. Веднага даже. Звънни ми още сега аз няма да лягам скоро че съм на зор и бързам 087-644-7440 е телефона, Пламен Гарджев ще търсиш. Или дай твоя телефон аз да ти звънна. А коньовете можеш да видиш още утре. И каруците и тях
(Виж повече >)

"Това 112-то място трябва да се отстоява!" – за инвазията на ГЕРБ в тв ефира

/ Избори 2021 286
Hristov Hristov / Неутрално
Любимата на ГЕРБ спецпрокуратурата и съд: Една година по-късно все още нямаме внесен обвинителен акт или официално повдигнато обвинение за този арест", обясни Деянова. Ние сме единствените, които преди да бъдем арестувани, сме подали сигнал в прокуратурата, който е сериозен сигнал. Включително следователката ни каза, че в началото си е помислила, че нашият сигнал е сериозното доказателство, което тя има, защото нищо останало няма срещу нас. А нашият сигнал се разглежда почти 2 години, каза Лиляна Деянова. "В Комисията по ревизия обвиняват Светослав Илчовски защо не е подал сигнал до прокуратурата. Ние подадохме, добре, че той не е подал", каза Деянова. Държавата на ГЕРБ.Да те арестуват като куче, да те държат по година-две в арест без обвинителен акт, с любезното съдействие на пародията, наречена "спец съд"..
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.