Слави май го играй тук ма има, тук ма нема.

Статистика

 1. 278801 Комикса общо
  /
  0 Комикса за деня

Коментари на часа

"Седем пъти огледай, веднъж назначавай" – за рокадите във властта

/ Избори 2021 143
Santos Santos / Любопитно
До коментар [#78] от "Norman Granz": О, дедо Нормане, как си, как си? Ма що ли те питам, ти сам си признаваш: „Животът ми е песен, имам собствен апартамент в Люлин, двадесет години по- млада жена и пенсия от МВР“ - https://www.facebook.com/Normangranzz ? Я кажи сега какво посъветва за развода Бил Гейтс, когато ти се обади оня ден? Все пак имаш двадесет години по-млада жена, пък тя е в Брюксел, в екипа на еврокомисар Йоурова, далеч от теб, рядко си идва, ама ти пък имаш здраво семейство, нали? Хем и на тез години - https://cache1.24chasa.bg/Images/Cache/513/Image_9042513_1126.jpg - а Тебокан пиеш ли? А гинко билоба? Дръж се, ей! А на снимката това ти ли си? Питам за един приятел, ти го познаваш! Да знае да не ти се мерка пред очите, че ако му фукнеш един шамар, какво ще прави - не знам! Все пак бил си „Разузнавач at Разузнаване“, а понастоящем „ДС генерал в пенсия“! Кой знае какви хватки знаеш?
(Виж повече >)

"Седем пъти огледай, веднъж назначавай" – за рокадите във властта

/ Избори 2021 143
МОЙШЕ ТОЛКОЗ МОЙШЕ ТОЛКОЗ / Неутрално
До коментар [#19] от "Norman Granz": "...Така, както се крадеше при ГЕРБ, не се е крало и при Тодор Живков...." Е, през соц'а ПОЧТИ ВСИЧКИ крадяха на дребно от "държавното". А който крадеше по наедро (магазинери, бензинаджии и разни дребни функционери) ги пляската яко по кунките. Сега от частна фирма трудно се краде. За това пък от държавата се краде НА ЕДРО, с чадър от получателите. И НЕ, НЕ ИСКАМ връщането на соц'а с дребните кражби! Иска ми се да няма чадъри и БЕЗНАКАЗАНИ кражби на едро.
(Виж повече >)

"Седем пъти огледай, веднъж назначавай" – за рокадите във властта

/ Избори 2021 143
von_seeckt von_seeckt / Неутрално
[quote#92:"Doge"]До коментар [#85] от "von_seeckt":Не. Напротив. Означава, че ако се направи грешка има готовност тя да бъде поправена веднага.[/quote] Хайде стига с общите лафове! Кога Радев е признал своя грешка?
(Виж повече >)
Коментари (1)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на profesionalist
  profesionalist
  Рейтинг: 1240 Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.