Леле сега за новите избори да пренареждаме листите Ми тва не е наша работа. Ние сме по песните, чалгата.

Статистика

  1. 280561 Комикса общо
    /
    32 Комикса за деня

Коментари на часа

България не подписа декларация срещу унгарския анти-ЛГБТ закон

/ Европа 105
Dankol Dankol / Неутрално
Защо хората в България ,които защитават ЛБГТ и пропагандират толерантността , постоянно обиждат болшинството от сънародниците си , че били дебелаци или селяни!? Как да променят останалите хора към отричане от ксенофобията , като те самите са върли ксенофоби!?
(Виж повече >)

Има ли българин, който да не знае, че живее в корумпирана държава

/ Анализи 61
Mike Crazy Mike Crazy / Весело
[quote#45:"Моа Преател Тайпи"]До коментар [#38] от "Яна":мангалица-ГЕРБhttps://visitcryptoville.com/wp-content/uploads/2013/11/woolypigs01.jpg [/quote] Аууу, че хубаво се е изрусила макя ти-и-и-и... Ашколсун! Ама си й одрал кожата, да знаеш - толкова приличаш на нея! Пу-пу-пу, да не ви е уроки!
(Виж повече >)

Има ли българин, който да не знае, че живее в корумпирана държава

/ Анализи 61
xyi25666099 xyi25666099 / Неутрално
Това има предвид Стойнев с корупцията: Кирил Петков (СтартЪпа) по петите на Румен Овчаров Както е тръгнал, служебният министър на икономиката Кирил Петков, с диплома от Харвард, най-вероятно ще завърши като прешественика си на поста от времето на Тройната коалиция – Румен Овчаров, с диплома от Московския институт по енергетика. Овчаров се отърва днес с условна от 2 г. за нанесени щети на Мини Бобов дол, докато е министър на икономиката. Планът на наследника му Кирил Петков за отпускане на необезпечени банкови кредити на малки и средни фирми с гратисен период от 12 месеца и изплащане до 7 години, е твърде вероятно да нанесе огромни щети на финансовия сектор и в частност на единствената държавна българска банка – ББР. Петков се хили като юпи на опашка за Биг Мак на пресконференция днес, докато оповестява, че една от големите български компании, получила кредити от ББР, върнала 40 млн. Която и да е тя, очевидно ще се справи и без кредита. Но банката, държавната банка, Кире? – както казва Мартина (Вачкова) в едно по-умно шоу. Кире, бе! Киро!! Кириле!!! – ако трябва да продължим възходящо-предупреждаващата интонация на Марта към Тончо (СтартЪпа). Все пак работата на банките, Кире, е да продават пари с достатъчно обезпечение, че ще си ги върнат с печалба, иначе фалират. Така че по-лошо от това за една банка няма – преждевременно връщане/отказ от кредитна линия. Губят се лихви, оттам и печалби. Да не говорим, че въпросната компания е обезпечила кредита с активи. В случая, загубите ще са директно за държавата, тъй като ББР е 100% държавна, даже няма да са облагана печалба. Не е нужно да си учил в Харвард или в Московския институт, достатъчно е да си чел Буров. Но Киро очевидно не е, за разлика от адаша му Ананиев, и поради това Петков продължава да се хили като юпи, захапало Биг Мак. Въпросните 40 млн. щели да захранят 400 малки фирми, които можели да ги дръпнат без никакво обезпечение, но при държавна гаранция от 80%. Г-н Петков, по-голям комунизъм не е измислен дори в Харвард. И то в година, в която чуждите капитали напускат България като чумаво място – https://plovdiv-online.com/news/biznes/chuzhdite-kapitali-prodalzhavat-da-se-izteglyat-ot-balgariya/ Чакайте от умрял писмо при такава гаранция и никакво обезпечение (от кредитополучателя). И то след 7 години (най-рано), ако писмото пристигне и фирмата не е на Спецов. Или чакайте съд. Също след 7 години (най-късно). Призовката ще пристигне.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.