- Не открихме проблеми с 
герББРи...#Одит

Статистика

  1. 289793 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Скопие загатва промяна в тона преди първата визита на Петков

/ Свят 58
plamen_b plamen_b / Весело
До коментар [#4] от "Nedyalko Lazarov": "Някой знае ли какво точно искаме от македонците? Да си признаят, че са българи ли?" Не, не искаме това. Но мнозина и от двете страни погрешно правят извода, че общата история (или дори език) автоматично означава обща идентичност на съвременното население (или дори обединение на държавите). Това не така! Американците не са англичани и швейцарците нито са германци, нито французи, нито италианци, независимоотезика койтоговорят. Но пък признаването на македонската (национална) идентичност на съвременното славянско население на РСМ не би трябвало да отрича българската национална идентичност на основателите на ВМРО или братя Миладинови. Разделянето на тези въпроси е необходимо за да намерим изход от ситуацията до която сме докарали отношенията между двете държави. Не е очевидно за всички, но вярвам че повечето колеги в този форум като се замислят малко ще стигнат до извода че държавност, език, национална идентичност и история не са тъждествени.
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: все още сме далеч от нивата на заразата в Западна Европа, посочи доц. Кунчев

/ България 68
Darkman Darkman / Неутрално
Испания и Германия говорят за приемане на Ковид като ендемично заболяване, тоест като обикновения грип. Както винаги в БГ изоставаме с с месец два от инструкциите на големите "шефове" и продължаваме да дигаме паника, ужас, страх и стрес. Докога бе латерни забили? Не разбрахте ли че насила никого няма да убедите с нищо. Не разбрахте ли, че като заклеймявате нормалните хора, които си задават въпроси и изпитват съмнения за т.нар "ваксини" насила ги пращате в лагера на ултра антиваксърите?
(Виж повече >)

Коронавирусът в България: все още сме далеч от нивата на заразата в Западна Европа, посочи доц. Кунчев

/ България 68
drill drill / Весело
[quote#4:"pacinaldo16"]COVID-19 може да доведе до безплодие при мъжете, предупреди лекарХАХАХАХАХАХА може, ама може и да не може.Жалкари.[/quote] Всичко зависи от гледната точка.... За едни ще е трагедия ! За други голям кеф , ще могат да се чукат без презерватив , а и винаги могат да разчитат на някой ваксиниран съсед !!!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.