Демокрация е, а се усеща като диктатура!

Статистика

  1. 281857 Комикса общо
    /
    72 Комикса за деня

Коментари на часа

Цитат на деня: Хората с майбаси имат проблем с оставането на финансовия министър

/ Цитат на деня 91
anty anty / Неутрално
Толкова от чалгари-простаци. Но за съжаление по тези ширини това е на мода,харесват такива единия казва,че е прост и за това се разбира с простите,другия чалгар и простите си харесват чалгата. Единия се изхожда от джипката и фейсбук,другия от 7/8 и фейсбук. Речника и на двамата ограничен,изказа махленски. Материала,материала.
(Виж повече >)

Цитат на деня: Хората с майбаси имат проблем с оставането на финансовия министър

/ Цитат на деня 91
SSS SSS / Неутрално
До коментар [#44] от "Norman Granz": Преди години разказах една история тук, с любимката на Волгин Калина Андролова. Тази персона беше преди много години главен редактор на L’EUROРЕО, вече не си спомням колко отдавна. Та, излезе един брой, посветен на джаза, с една хубава корица на Майлс Дейвис или нещо такова. Купих си го, защото имаше невероятни черно-бели снимки от ерата на бопа - Ела, Амстронг, Бил Еванс и много интересни факти и препечатки, естествено.И...точно в средтата на списанието, ни в клин, ни в ръкав на няколко страници интервю със Славчо Трифонов, завеждаш чалгата в Републиката. Мазно, комплексирано и нагласено с въпроси и отговори, в който Славчо се обръщаше фамилиарно към тази Калина и й викаше - виж какво моето момиче. Този човек е пълен комплексар - говореше, колко е бил велик като цигулар, как неговите музиканти можели да свирят по-долре от най-добрите групи на света и всякаква такава манджа, поднесена между Бил Еванс и Майлс Дейвис. Смятай за какво иде реч....
(Виж повече >)

Цитат на деня: Хората с майбаси имат проблем с оставането на финансовия министър

/ Цитат на деня 91
Николай Колев Николай Колев / Неутрално
Трябва да се разделим с илюзиите, че ИТН са партия на промяната. Само защото са се заявили за такива и ни се иска да има правителство, което да ритне сарайския модел. Не, те са зависими от Библиотекарите, а Автентичните Либерали са най-добрият и най-устойчивият им проект, а ИТН са генномодифицираният вариант.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.