Пеевски изчезна от огледалото  То и самото огледало изчезна

Статистика

  1. 280561 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Фотогалерия: Германската дъга срещу унгарския "хомофобски" закон

/ Галерии 34
Тюфлекчия Тюфлекчия / Весело
И унгарците мнооого се впечатлиха. За една бройка беше да ги бият на собствен терен. Нищо де, поне сега на осминафиналите ще гледаме BLM vs. LGBTI+, като единственият минус е, че не могат да отпаднат и двата отбора.
(Виж повече >)

Фотогалерия: Германската дъга срещу унгарския "хомофобски" закон

/ Галерии 34
Тюфлекчия Тюфлекчия / Весело
Колкото и да се философства на едро и дребно, сблъсъкът е много прост: - от една страна са тия, дето не искат някакви хора да си пропагандират стила на живот върху децата им, без да пречат на същите да си го практикуват - от другата страна са другите, които смятат, че нямаш право да казваш какво ще се пропагандира в училище на децата ти, щото те не са твои, не са и на твоята държава дори (вече), а са на някакви наднационални организации и НПО-та, които имат монопол над ИСТИНАТА и ДОБРОТО, с единствен аргумент, че те така са казали Съжалявам, ама не мога да приема че родителите нямат право да казват какво да се учи в училищата, гласувайки за съответна партия, а това е право на фон Лайнен, Сорос и Дойче Веле, над които нито аз, нито унгарците, нито унгарската държава имат някакъв контрол. Това не е демокрация, а чист фашизъм, така характерен за германския манталитет.
(Виж повече >)

Доставчик на материали за "Хемус" е получил 84 млн. лева, без да има разрешение за строеж

/ България 53
cinik cinik / Неутрално
Автомагистрала "Марица" я строиха два пъти. Георги Гергов (Джоре Бърдоквата) купи селската фирмичка "Пътища Пловдив" и два месеца след това спечели поръчката за цяла магистрала заедно с някакви италианци, които никой никога не видя на обекта, сиреч ползвал ги е само за чучело. После магистралата закъса, Бърдоквата обикаляше министерствата и обяснваше, че изплатеният аванс 20% не е за строеж, а си е било неговата комисионна, която никой няма право да му пипа. Това става с животински скандали в МРРБ и АПИ, за които дори чистачките и портиерите разказват легенди до ден днешен. Изгониха го и дойоха фирмите на ПИБ. Имаше доста келнери и масажисти от хотелите на Цеко в Банско, които лятото го даваха арматуристи и кофражисти, може и асфалта те да са го правили. Накрая обаче се наложи АПИ да изплати едни 40 милиона за "допълнително укрепване на скатове", които поразитело съвпадат като сума с комисионната на Бърдоквата. Даже дадоха и срок кога ще се строи. През това време минах 4 пъти на път за Турция и познавам още 6 човека, които са минали оттам. Никой не е виждал някой нещо да се укрепва по това време. След като схемата работи, защо да не се приложи пак?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.