Всички пътища водят към храма... Не, у нас единственият нормален път води към  къщата на кмета.

Статистика

  1. 280561 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Фотогалерия: Германската дъга срещу унгарския "хомофобски" закон

/ Галерии 40
Тюфлекчия Тюфлекчия / Весело
Колкото и да се философства на едро и дребно, сблъсъкът е много прост: - от една страна са тия, дето не искат някакви хора да си пропагандират стила на живот върху децата им, без да пречат на същите да си го практикуват - от другата страна са другите, които смятат, че нямаш право да казваш какво ще се пропагандира в училище на децата ти, щото те не са твои, не са и на твоята държава дори (вече), а са на някакви наднационални организации и НПО-та, които имат монопол над ИСТИНАТА и ДОБРОТО, с единствен аргумент, че те така са казали Съжалявам, ама не мога да приема че родителите нямат право да казват какво да се учи в училищата, гласувайки за съответна партия, а това е право на фон Лайнен, Сорос и Дойче Веле, над които нито аз, нито унгарците, нито унгарската държава имат някакъв контрол. Това не е демокрация, а чист фашизъм, така характерен за германския манталитет.
(Виж повече >)

Христо Ковачки и забъркването на най-голямата българска ДДС афера

/ Анализи 33
selqnin selqnin / Неутрално
Този много отдавна трябваше да е на едно място, на което се ходи с униформена пижама, разходките са под надзор и не ти дават ключа за "жилището" за няколко години...

Христо Ковачки и забъркването на най-голямата българска ДДС афера

/ Анализи 33
parcaleste parcaleste / Неутрално
Ковача да не взе да изгърме най-сетне? Нааа - мътиме водата. Ще проточим едно делце десетина годинки за нищо и после ще осъди "държавата" да му се платят разходите и прочее.
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.