Не знам защо делите ДПС от партията на чалгарите!?

Статистика

  1. 281857 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

От моркова към тоягата: Европа усилва натиска върху неваксинираните

/ Свят 253
kazushi kazushi / Неутрално
До коментар [#199] от "probba": Точно това цитирах и аз. Първо, това въобще не е официална позиция, а позиция на един депутат. Не на кандидат за министър. Второ, не е нещо конкретно. Трето, казва, че в България имало много заболели заради прекалено либералните мерки. А сега виж какво казва Велислава Петрова.
(Виж повече >)

Политическото напрежение: Петър Илиев вероятно ще бъде част от новия кабинет

/ Избори 2021 318
rotor rotor / Неутрално
Жалка история е този Тошко Йорданов. Много жалка. Ако извадим съдебните дела срещу Станислав Трифонов за права, свят ще им се извие на чалгарите. Което нищо не доказва. В бизнеса това са най-нормалните неща - конфликти, интереси, съдебни битки. Факт е че има извънсъдебно споразумение, подписано от страните в конфликта. Жалък датчанин, който първо подписва споразумението, а после търчи из българсите медии да обяснява как Василев хем бил гений, ама бил лош. И какъв паралел можем да правим между частен бизнес и публични финанси? Аз не видях и едно погрешно изказване и/или действие на Асен Василев като финансов министър. Ако има такава възможност, бих гласувал за него и на избори!!!! Но простотиите на Тошко Йорданов са ежедневие. Най ме е страх като видя някой да ми говори за морал. Веднага ми светва лампата, че е лъжец.
(Виж повече >)

От моркова към тоягата: Европа усилва натиска върху неваксинираните

/ Свят 253
k_ k_ / Неутрално
До коментар [#205] от "Locke": Налага се отскоро, че не предпазвали от заразяване. Всички документи които вкараха в регулаторите миналата година твърдяха, че няма намерини вируси във вассинираната група, което се оказа наистина според обикновената наука, но според новата извънредна ковид наука е допустимо. Ковид науката нагласява интерпретациите на данните според това как пасват на генералната линия и цел.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.