Како,видях те на протестите..... А и прокурорите Муцка..... Ама како,те друга работа нямат ли си.....

Статистика

  1. 285162 Комикса общо
    /
    34 Комикса за деня

Коментари на часа

Румен Радев видя задкулисни игри при взимането на решения в енергетиката

/ България 148
Един препатил Един препатил / Весело
До коментар [#98] от "Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо": [quote#98:"Wornoxmaniak vs Кирчо и Кокорчо"]При Бойко Борисов всичко беше без пари. ...[/quote] А при Тодор Живков беше и още по-евтино.

Румен Радев видя задкулисни игри при взимането на решения в енергетиката

/ България 148
doctor.no doctor.no / Неутрално
"Заради тока на Румен Радев затварят цели предприятия. Спират заводи. Фалират малките бизнеси. Едно заведение при Борисов е плащало 500 до 1000 лв." Точно така и заведенията помнят кой ги прати на свободния пазар - Бойко Методиев Борисов. Миналата година ги накара всички да излязат и да си договарят тока, демек да се оправят както знаят. Същевременно на Буци приятелите в момента им правят спекулата на борсата.
(Виж повече >)

Румен Радев видя задкулисни игри при взимането на решения в енергетиката

/ България 148
Един препатил Един препатил / Неутрално
До коментар [#85] от "Хай Буй": Разбирам Вашата заблуда и съвсем добронамерено Ви отговарям: Турция няма нищо общо. "Турски поток" има две тръби, които минават по дъното на Черно море и излизат на турския бряг. Първата е предначначена изцяло за Турция. Там нещата са ясни и не ни интересуват. Втората прави завой и се насочва към България. Това е "Турски поток" през България. За него Бойко Борисов и Теменужка Петкова потрошиха точно 3,040 млрд. лв. Тази втора тръба си е резервирана от "Газпром" и освен това тя технически не е свързана с газопреносната система на Турция. Така, че по "Турски поток" да потече газ от Турция е въпрос на евентуални бъдещи преговори между "Газпром" и Турция и на допълнителни инвестиции от турска страна. При условие, че има кой да купи този газ. Във всички случаи ролята, която Бойко Борисов и Теменужка Петкова отредиха на България е тази на просяк, който клечи край тръбата и чака някой нещо да транзитира, та да му пусни някоя жълта стотинка.
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.