Девизът ни за следващите избори:  "Наведи се! Ние идваме."

Статистика

  1. 289797 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

ЕС обещава "невиждани санкции" срещу Русия заради Украйна

/ Европа 135
alabalko alabalko / Неутрално
[quote#29:"."]До коментар [#8] от "Пипера е много лют":Изключване от SWIFT е двупосочнен удар, няма печаливши, а само губещи. Дай да запалим къщата та плевнята на съседа да пламне, това е. Русия, с гръб Китай, изобщо може да мине и с нулева търговия с Европа, няма нещо къде Русия не може да си достави от Европа и да го няма в Ю.Азия. Самолети на ЕС сега не плащат като летят над Сибир, а ако спрат руските компании над Европа то просто Европа ще загуби и туристи, и това да лети над Русия. Начи още загуба. Газта за Европа от Русия ще спре просто защото няма да се плати и съответно ще скочи яко. Петрола ще се продава в юани или друга валута, а това е удар по долара. Кой губи? [/quote] Русия изнася основно суровини. Ако спре да изнася или изнася много по-малко няма да вържат бюджета. Те и досега изнасят към Китай, колко още повече да изнасят? Иначе руският петрол не е много качествен, с високо сярно съдържание. От Опек с удоволствие биха поели квотата на руснаците са помпане на петрол, при тези цени. Проблемът е с газа, затова Путин има много малко време за изнудване, ако реши да прави бели.
(Виж повече >)

ЕС обещава "невиждани санкции" срещу Русия заради Украйна

/ Европа 135
Realist Realist / Весело
[quote#34:"alabalko"]С прекачване в Катар не се налага да се лети над рашата.[/quote] По времето на СССР западните и азиатските авиокомпании летяха между Азия и Европа с транзитно спиране в Анкоридж, Аляска.. Международното летище в Анкоридж тогава бе най- голямото транзитно летище в света. Тази инфраструктура си стои и сега, 20 години след като не е използвана,
(Виж повече >)

Народното събрание се събира на извънредно заседание заради напрежението около Украйна

/ Политика 27
bat_plamen bat_plamen / Неутрално
Силно се надявам международната обстановка / ситуацията в Украйна/ в близко бъдеще да се нормализира , защото това напрежение и несигурност там оказва негативно влияние и в нашата България по косвен начин!
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.