Ще ви го върна тъпкано,  но аз не съм злопаментен

Статистика

  1. 288016 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Путин посочи коя е "червената линия" в Украйна, която Русия ще защитава

/ Свят 121
putinxujlo putinxujlo / Неутрално
До коментар [#110] от "Judjuk": Цените на стоките в Русия са 3-5 пъти по-ниски от тези на запад. ▪️▪️▪️▪️ 1. Линк 2. Колко пъти заплати на Запад по-високи о тези в Путенланд?

Путин посочи коя е "червената линия" в Украйна, която Русия ще защитава

/ Свят 121
Гражданин Гражданин / Неутрално
Технологично изостанала страна от третия свят с икономика по-малка от италианската и с обезлюдена територия ... на североизточната сатрапия и остават още 10 макс 20 години, след това ще се разпадне на републики, както и СССР се разпадна. Ако решат да влязат в по-голям конфликт, само ще ускорят процеса.
(Виж повече >)

Коронавирусът по света: Шолц одобрявал задължително ваксиниране в Германия

/ Свят 193
idianata idianata / Неутрално
Ама те не са легнали да мрат защото така са си избрали! Първо им набиваха в кратуните "от телевизора" всеки ден, че е много страшно и ще умрат и това продължава по един или друг начин и до днес - и те наистина взеха да мрат. За пример давам моята близка за която говорих по-рано - над година не беше излизала от тях ... е е - не пипна страшната корона, ама все пак "напълни статистиката". Знам ли дали щеше да живее повече ако си бе подавала носа барем за по малко за свеж въздух? Може би тогава пък щеше да пипне корона и пак да загине? Така или иначе я беше шубе и не мърдаше от тях. После ги изпозатвориха в апартаментите за няколко месеца и не им даваха да си правят пенсионерските разходки. (барабар с децата - и на тях не им беше леко). После им спряха и без това оскъдните и не винаги адекватни медицински грижи за няколко месеца (тука децата имат малко предимство - просто нямат толкова спешни нужди от мед. грижи) После им измислиха определени часове в които да ходят на магазина - сабахлената в студа, да настинат по-лесно. Много от тях така и не разбраха, че не са длъжни да спазват глупавите часове. После пенсиите им се обезцениха още повече, или цените поскъпнаха - незнам, та вече могат да си позволяват още по-малко от по-свестните храни например, от по-хубавото лекарство, даже нормално отопление в къщите си! През цялото време говорим за хора, които и без това имат здравословни проблеми.. е как им се отразяват всички тези "мерки" на здравословните проблеми? Ако само едната маска или ваксина или дистанция можеше да им реши проблемите .. ама не! Умират и маскираните и ваксинираните и дистанцираните и тези дето не им пука и не е по техен избор. И мрат повече спрямо други години не само от корона. И не е да не се опитват да си поудължат живота.. ама и условията в които са поставени не са от най-розовите. И да - и за нас не са розови. И за децата ни не са розови. За никой не са розови, ама какво са виновни старците? Да не ги измислят те всички глупости?
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.