Нашата задача е да изчегъркаме ГЕРБ от властта. Па после от Дубай, Сърбия и Германия ще я мислат.

Статистика

  1. 292220 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Борел: ЕС очаква София и Скопие да решат спора възможно най-бързо

/ Свят 42
famousandco famousandco / Неутрално
Кой го е избирал този и кой му е дал право да говори от наше име, т.е. от името на ЕС? А заявката, че ЕС е готов да направи всичко, е лъжа. Имаше вариант България да даде съгласие за началото на преговорите, но задълженията на РСМ да залегнат като отделна преговорна глава или останалите страни от съюза да станат гарант за изпълнението. Какво отговори ЕС? Каза "ние не можем да бъдем гаранти за подобни договорености, трябва да се резберете можду вас". РСМ от своя страна не е изпълнила абсолютно нищо от договореното, няма и намерение да го изпълни. При това положение този чиновник може да поставя срокове само на жена си. Никой не си е мръднал пръста, за да промени ситуацията и да се очаква различен резултат е малоумно.
(Виж повече >)

Българка е стъпила на Еверест и Лхотце за два дни

/ Спорт 35
id.bulgarian id.bulgarian / Неутрално
Методи Савов беше казал: «По наше време шерпите помагага с носенето на багажаи вървяха с нас. После заедно опъвахме палатките, вършехме и цялата друга работа по бивака. А сега те тръгват предишния ден, изграждат всичко, и на алпинистите всичко им е готово. Остава им да хапнат и да почиват».
(Виж повече >)

Русия предупреди Швеция, че ще е принудена да "предприеме стъпки" заради влизането ѝ в НАТО

/ Войната в Украйна 101
smartcookie smartcookie / Неутрално
[quote#10:"slq84014722"]Еми какво, ще има ракети в Куба пак. Нищо лошо не може да стане. Както знаем, предния път нищо лошо не се случи. А Байдъм изглежда не по-малко адекватен от Кенеди.[/quote] Куба, за разлика от Русия не е спряла в 60-те години и няма да приеме ракети (пак). През 2022 година дори те разбраха, че няма как да са извън света, за да бранят революцията и от години се отварят към долара и лошия капитализъм, където освен коктейли и пури, ги чака икономически просперитет, айфони и интернет на корем. Никога няма да си сложат пак главата в торбата, заради руския сатрап.
(Виж повече >)