Мъ...мъ.....да...няма такъв народ.....

Статистика

  1. 285399 Комикса общо
    /
    0 Комикса за деня

Коментари на часа

Фотогалерия: Световните снимки на деня - 22 октомври

/ Галерии 9
venci4 venci4 / Любопитно
До коментар [#5] от "Боян Таксиров": Ти четеш ли си глупостите, които публикуваш? Погледнах ти и блога- още по- голяма мъка.... Ако си толкова и програмист, мъжът ти наистина трябва да те пуска на пиацата.. за друго не ставаш..
(Виж повече >)

Веднага след изборите Кирил Петков ще потърси контакт със Слави Трифонов и Корнелия Нинова

/ България 113
emil emil / Неутрално
"Продължаваме ПОДмяната" Кой ли не пробва на тая държавица за последната година. Сега ще се надаме на Кирчо и набързо събраните по коридорите на временната власт народни спасители. И така още на "ценния кадър" Мика Зайкова. Господи прибери си вересиите.
(Виж повече >)

Турция влезе в "сив списък" за недостатъчна борба с прането на пари

/ Свят 17
eti mehter eti mehter / Неутрално
система, включи Турция в своя "сив списък" на държави, подлежащи на засилено наблюдение. Причината е, че според Financial Action Task Force (FATF) властите в Анкара не водят успешна борба с прането на пари и финансирането на тероризъм. ====== Някои финансови среди ги е заболял много....след като гледат ежедневно как парите им отиват на вятъра.... Успешните операции на Турската Армия в северните Сирия и Ирак....са причина за.... "сивия списък"..... Фронта между Аскера и терористите вече отдавна не е на турска територия.....но големия проблем за западните финансьори е друг.... Не останаха много пккари които да бъдат финансирани.... Затова се появява и тази статия.....
(Виж повече >)
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.